Рецепт Торт «шоколадний принц» фото

Торт «шоколадний принц»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко
Страви без випічки
Для дітей , На святковий стіл , День народження , 23 лютого
Випічка , Торти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Не дарма торт носить таку красиву назву! Адже цей тор, дами часто готують своїм коханим чоловікам на свята. "Шоколадний принц" має красиву форму серця і дуже ніжну консистенцію!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування торта "шоколадний принц". Приготування торта можна розділити на кілька етапів. Власне - випікання коржа, приготування крему і глазурі, збірка торта. Готовий торт потрібно помістити в холодильник на кілька годин, щоб він встиг застигнути, а тісто просочилося кремом. Хай щастить!

  • Яйця - 6 штук
  • Вершкове масло - 320 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Маргарин - 250 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Молоко згущене - 400 грам
  • Борошно - 2 склянки
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Грецькі горіхи - 200 грам
  • Какао порошок - 8 Ст. Ложок
торт
Збиваємо міксером яйця, потім додаємо цукор і соду.
торт
Засипаємо какао і перемішуємо.
торт
В окремій ємності дуже добре розтираємо борошно з маргарином. До сипучого стану.
торт
З'єднуємо вміст обох ємкостей, перемішуємо.
торт
Густе тісто поміщаємо в форму для запікання, попередньо змащену маслом. Запікаємо в духовці 30 хвилин, температура 200 градусів.
торт
Тим часом готуємо крем. Міксером збиваємо розм'якшене вершкове масло зі згущеним молоком.
торт
Наш корж испекся. Кладемо його на стіл і розрізаємо смужками.
торт
Коли корж охолоне, розламайте його на дрібні шматочки.
торт
Горіхи волоські подрібнюємо в крихту в блендері.
торт
Кладемо в глибоку миску порізаний корж, волоські горіхи і вершки. Ретельно перемішуємо.
торт
З отриманої маси формуємо руками серце.
торт
Готуємо глазур. Змішайте 70 грам вершкового масла, по 4 ст.Л цукру і какао-порошку, 2 ст.Л. Молока. Розтопіть отриману масу на слабкому вогні до однорідного стану.
торт
Приготовленої глазур'ю полийте торт з усіх боків.
торт
Зверху присипаємо подрібненими горіхами. Ставимо торт на пару годин в холодильник до застигання. Смачного!

Схожі рецепти