Рецепт Торт «шоколадний принц» фото

Торт «шоколадний принц»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Яйця, Молоко
Страви без випічки
Для дітей, На святковий стіл, День народження, 23 лютого
Випічка, Торти

Не дарма торт носить таку красиву назву! Адже цей тор, дами часто готують своїм коханим чоловікам на свята. "шоколадний принц" має красиву форму серця і дуже ніжну консистенцію!

Перед вами - простий рецепт приготування торта "шоколадний принц". Приготування торта можна розділити на кілька етапів. Власне - випікання коржа, приготування крему і глазурі, збірка торта. Готовий торт потрібно помістити в холодильник на кілька годин, щоб він встиг застигнути, а тісто просочилося кремом. Хай щастить!

  • Яйця - 6 штук
  • Вершкове масло - 320 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Маргарин - 250 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Молоко згущене - 400 грам
  • Борошно - 2 склянки
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Грецькі горіхи - 200 грам
  • Какао порошок - 8 Ст. Ложок
торт
Збиваємо міксером яйця, потім додаємо цукор і соду.
торт
Засипаємо какао і перемішуємо.
торт
В окремій ємності дуже добре розтираємо борошно з маргарином. До сипучого стану.
торт
З'єднуємо вміст обох ємкостей, перемішуємо.
торт
Густе тісто поміщаємо в форму для запікання, попередньо змащену маслом. Запікаємо в духовці 30 хвилин, температура 200 градусів.
торт
Тим часом готуємо крем. Міксером збиваємо розм'якшене вершкове масло зі згущеним молоком.
торт
Наш корж испекся. Кладемо його на стіл і розрізаємо смужками.
торт
Коли корж охолоне, розламайте його на дрібні шматочки.
торт
Горіхи волоські подрібнюємо в крихту в блендері.
торт
Кладемо в глибоку миску порізаний корж, волоські горіхи і вершки. Ретельно перемішуємо.
торт
З отриманої маси формуємо руками серце.
торт
Готуємо глазур. Змішайте 70 грам вершкового масла, по 4 ст.Л цукру і какао-порошку, 2 ст.Л. Молока. Розтопіть отриману масу на слабкому вогні до однорідного стану.
торт
Приготовленої глазур'ю полийте торт з усіх боків.
торт
Зверху присипаємо подрібненими горіхами. Ставимо торт на пару годин в холодильник до застигання. Смачного!

Схожі рецепти