Рецепт Торт «Пташине молоко» желатин фото

Торт «Пташине молоко» желатин
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця, Желатин
На святковий стіл, День народження
Випічка, Торти, Пташине молоко

Сьогодні хочу з вами поділитися оригінальним, але дуже простим рецептом торта "пташине молоко" на желатині. Виходить набагато швидше, а суфле буде неймовірно ніжним, але пружним! Приголомшливо на смак!

Взагалі, я завжди боялася випічки і вже тим більше такої серйозної справи, як випікання тортів. Але ось був у мене вільний день, вирішила поекспериментувати. Результатом і став цей рецепт приготування торта "пташине молоко" на желатині! Домашні були в такому неймовірному захваті, що я розповім і вам, як приготувати торт "пташине молоко" на желатині!

  • Бісквіт - 2 штуки
  • Яйця - 10 штук
  • Желатин - 30 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цукор - 300 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
торт
1. Желатин розводимо, як показано на упаковці. Жовтки змішаємо з цукром і молоком. Желатин вливаємо сюди ж. Борошно всипаємо поступово. На водяній бані тримаємо, поки не загусне. Додамо тепер розм'якшене вершкове масло, зіб'ємо міксером і остудити.
торт
2. Білки збиваємо в міцну піну разом з цукром.
торт
3. Змішаємо дві маси, щоб білки не опало при цьому.
торт
4. Бісквітні коржі, якщо треба, випікаємо самі або ж подрумяним в духовці покупні. Остудити, викладемо суфле і - в холодильник до охолодження!
торт
5. Через п'ять-сім годин суфле вже повністю схопиться. Можна такий торт прикрасити шоколадною глазур'ю або свіжими ягодами - як хочете.

Схожі рецепти