Рецепт Торт «Панчо» фото

Торт «Панчо»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно
Страви без випічки
На святковий стіл, День народження
Випічка, Торти

До вашої уваги - рецепт приготування оригінального святкового торта "панчо" в домашніх умовах. Торт виглядає дуже святково, тому його можна приготувати і до Дня народження, і на Новий рік.

Торт «Панчо» готується дуже просто - випікається звичайний бісквітний корж, потім ріжеться на шматочки, кожен шматочок вмочається в ніжний сметанний крем і складається в гірку. Після застигання сметанним кремом, торт стане єдиним цілим. Прикрасити торт «Панчо» можна розтопленим шоколадом або ж шоколадною стружкою. Торт «Панчо» обов'язково раджу до приготування. Далі читайте мій детальний рецепт, як приготувати торт «Панчо».

  • Яйця - 6 штук
  • Цукор - 2 склянки(1 склянка - в тісто, 1 склянка - в вершках)
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Крем - 450 грам
  • Загущувач для сметани - 1 Ст. Ложка
  • Шоколадні цукерки - 2 штуки
тістечка
2. Яйця розбийте в чисту суху миску, додайте до них цукор. Збивайте міксером протягом 10-15 хвилин спочатку на невеликих оборотах, поступово збільшуючи швидкість.
тістечка
4. Борошно всипати по 1 ложці, постійно розмішуючи її і піднімаючи знизу вгору. Розбили 1 ложку - всипати наступну.
тістечка
6. Готовий корж поріжте на невеликі шматочки (приблизно 3 з 3 см).
тістечка
8. Кожен шматочок бісквітного коржа умочіть в крем і викладіть у формі гірки.
тістечка
10. Торт «Панчо» прикрасьте шоколадною стружкою. Приємного чаювання!

Схожі рецепти