Торт «Панчо» домашній
(покроковий рецепт з фото)
Хотілося б поділитися з вами нескладним і дуже апетитним варіантом, як приготувати торт "панчо" домашній і неймовірно смачний. Ніжні коржі, насичений крем і шоколад - ідеальний десерт до чаю.
Це дивовижний тортик чудово підійде як для щоденного частування гостей і сімейного чаювання, так і для святкового столу. Нескладний у приготуванні і збірці, він припаде до смаку всім любителям домашньої випічки. Крім того, його можна доповнити консервованими ананасами або іншими фруктами, наприклад.
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Крем - 1 кілограм(700 грам в крем, 300 - в тісто)
- Банка згущеного молока - 1 штука(3/4 в тісто, 1/4 - в вершках)
- Рарзихлітель - 2 чайних ложки (або сода гашене )
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Борошно - 2 склянки (приблизно)
- Какао - 2-3 Ст. Ложок(+ пару ложок в глазур)
- Сіль - 1 щіпка
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Вершки - 1.5 склянки
- Горіхи - 1 Склянка
- Вершкове масло - 2 чайних ложки
- Шоколад - 100 грам
2. Просійте борошно, какао, сіль і розпушувач.
4. Розділити тісто на дві частини, вилийте в жароміцних форму і відправте в розігріту духовку.
6. Тепер можна зайнятися кремом. Збийте до пишності вершки.
8. Один корж розрізати вздовж на два. Другий наріжте кубиками.
10. Накрийте другим коржем.
12. У залишився крем викладіть кубиками нарізаний корж і горішки.
14. Викладайте на торт.
16. Ось, тортик готовий. Надішліть його в холодильник на 3-4 годину.