Рецепт Торт «Панчо» домашній фото

Торт «Панчо» домашній
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Хотілося б поділитися з вами нескладним і дуже апетитним варіантом, як приготувати торт"Панчо" домашній і неймовірно смачний. Ніжні коржі, насичений крем і шоколад - ідеальний десерт до чаю.

Опис приготування:

Це дивовижний тортик чудово підійде як для щоденного частування гостей і сімейного чаювання, так і для святкового столу. Нескладний у приготуванні і збірці, він припаде до смаку всім любителям домашньої випічки. Крім того, його можна доповнити консервованими ананасами або іншими фруктами, наприклад.

  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Крем - 1 кілограм(700 грам в крем, 300 - в тісто)
  • Банка згущеного молока - 1 штука(3/4 в тісто, 1/4 - в вершках)
  • Рарзихлітель - 2 чайних ложки (або сода гашене )
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 2 склянки (приблизно)
  • Какао - 2-3 Ст. Ложок(+ пару ложок в глазур)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Вершки - 1.5 склянки
  • Горіхи - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 2 чайних ложки
  • Шоколад - 100 грам
тістечка & Quot; Pancho
1. Яйця з'єднайте з цукром і збийте.
тістечка & Quot; Pancho
2. Просійте борошно, какао, сіль і розпушувач.
тістечка & Quot; Pancho
3. З'єднайте яйця, сметану, згущене молоко, ванільний екстракт і сухі інгредієнти. Збивайте хвилин 5, щоб маса вийшла однорідною.
тістечка & Quot; Pancho
4. Розділити тісто на дві частини, вилийте в жароміцних форму і відправте в розігріту духовку.
тістечка & Quot; Pancho
5. При температурі 180 градусів випікайте хвилин 25. Після остудіть коржі.
тістечка & Quot; Pancho
6. Тепер можна зайнятися кремом. Збийте до пишності вершки.
тістечка & Quot; Pancho
7. Окремо збийте сметану з цукровою пудрою і згущеним молоком. З'єднайте з вершками і акуратно перемішайте.
тістечка & Quot; Pancho
8. Один корж розрізати вздовж на два. Другий наріжте кубиками.
тістечка & Quot; Pancho
9. Можна приступати до складання тортика. Викладіть корж, змастіть його кремом і присипте ізмеленнимі горішками.
тістечка & Quot; Pancho
10. Накрийте другим коржем.
тістечка & Quot; Pancho
11. Ретельно промажте кремом.
тістечка & Quot; Pancho
12. У залишився крем викладіть кубиками нарізаний корж і горішки.
тістечка & Quot; Pancho
13. Акуратно все перемішайте.
тістечка & Quot; Pancho
14. Викладайте на торт.
тістечка & Quot; Pancho
15. Формуючи таку"башточку" .
тістечка & Quot; Pancho
16. Ось, тортик готовий. Надішліть його в холодильник на 3-4 годину.
тістечка & Quot; Pancho
17. Для прикраси використовується шоколадна глазур. Приготувати її можна як на основі какао, так і розтопивши з вершковим маслом шоколад.
тістечка & Quot; Pancho
18. Дістаньте торт з холодильника, полийте глазур'ю і відправте знову охолоджуватися і просочуватися.
тістечка & Quot; Pancho
19. Ось такий дивовижний тортик. Обов'язково рекомендую спробувати.

Схожі рецепти