Рецепт Торт «Панчо» домашній фото

Торт «Панчо» домашній
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця
Страви без випічки
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Торти

Хотілося б поділитися з вами нескладним і дуже апетитним варіантом, як приготувати торт "панчо" домашній і неймовірно смачний. Ніжні коржі, насичений крем і шоколад - ідеальний десерт до чаю.

Це дивовижний тортик чудово підійде як для щоденного частування гостей і сімейного чаювання, так і для святкового столу. Нескладний у приготуванні і збірці, він припаде до смаку всім любителям домашньої випічки. Крім того, його можна доповнити консервованими ананасами або іншими фруктами, наприклад.

  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Крем - 1 кілограм(700 грам в крем, 300 - в тісто)
  • Банка згущеного молока - 1 штука(3/4 в тісто, 1/4 - в вершках)
  • Рарзихлітель - 2 чайних ложки (або сода гашене )
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 2 склянки (приблизно)
  • Какао - 2-3 Ст. Ложок(+ пару ложок в глазур)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Вершки - 1.5 склянки
  • Горіхи - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 2 чайних ложки
  • Шоколад - 100 грам
тістечка
2. Просійте борошно, какао, сіль і розпушувач.
тістечка
4. Розділити тісто на дві частини, вилийте в жароміцних форму і відправте в розігріту духовку.
тістечка
6. Тепер можна зайнятися кремом. Збийте до пишності вершки.
тістечка
8. Один корж розрізати вздовж на два. Другий наріжте кубиками.
тістечка
10. Накрийте другим коржем.
тістечка
12. У залишився крем викладіть кубиками нарізаний корж і горішки.
тістечка
14. Викладайте на торт.
тістечка
16. Ось, тортик готовий. Надішліть його в холодильник на 3-4 годину.

Схожі рецепти