Торт «ніч»

Торт «ніч»
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 12 г. 0 хв.
Якщо у вас виникло бажання приготувати смачний десерт, щоб порадувати своїх близьких, то рецепт цього торта допоможе вам здійснити свій задум. дивіться, як приготувати торт "; Вечір" і пробуйте!

опис приготування:

Цей нескладний і дуже апетитний рецепт торта прекрасно підійде для будь-якого святкового заходу. Він прекрасно поєднується з будь-якими гарячими і холодними напоями. Рецепт настільки простий і гармонійний, що сподобається вам буквально з першого разу. Склад крему робить цей торт особливо смачним і ніжним. Він абсолютно не схожий на інші десерти.

  • Куряче яйце— 2 штуки
  • цукор— 2/3 склянки(Для тіста — 1/3 ст., для крему — 1/3 ст.)
  • мед— 70 грам
  • борошно— 1 Склянка
  • сода— 1 Чайна ложка
  • ванілін— За смаком
  • крем 20%  — 750 грам
  • Згущене молоко— 350 грам
  • желатин— 10 грам
  • вода— 50 грам
Торт 1. Перед тим, як приготувати торт "; Вечір ";, розтопіть на паровій бані мед, якщо він загус.

Торт 2. Соду перемішайте з борошном. Яйця збийте з цукром і ваніліном. Поступово введіть мед, продовжуючи збивати. Додайте борошно з содою. Продовжуйте збивати, домагаючись, щоб маса стала однорідною.

Торт 3. На дно форми застеліть папір для випічки. Змастіть її маслом або маргарином. Тісто розділіть на дві нерівні частини. Викладіть меншу частину. Випікайте при температурі 180-200 С в залежності від духовки протягом 10 хв. Корж стане приємного коричневого відтінку. Потім так само випікайте другий.

Торт 4. Розчинення желатин в інструкції paketike. штам. Залиште остигати. В цей час готуйте крем. сметану, цукор, згущене молоко збивайте міксером, поки маса придбає рівномірний колір і всі інгредієнти повністю з'єднаються.

Торт 5. Прокладіть форму харчовою фольгою.

Торт 6. Викладіть товщий корж на дно. Викладіть і розподіліть тільки 1/3 крему. Зверху накрийте другим, більш тонким коржем.

Торт 7. Остиглий желатин влийте в іншу частину крему. перемішайте ретельно. Вилийте його на верхній корж.

Торт 8. Закрийте торт зверху харчовою плівкою. Поставте в холодильник на всю ніч.

Торт 9. Коли торт просочився і желатин в кремі повністю застиг, дістаньте торт з холодильника. Все готово, можна пригощатися і пити чай. Приємного чаювання.

Схожі рецепти

Торт «Арабська ніч»

Торт «Арабська ніч»

Любіть солодощі з присмаком Сходу? Тоді обов'язково спробуйте цей простий рецепт торта "; Арабська ніч ";. Дуже смачне фінікове ласощі обов'язково буде вам до смаку. опис приготування: Рецепт приготування торта "; Арабська ніч" цілком може підійти не тільки для чаювання, але і для святкового с...

читати далі
Торт «День і ніч» з 90-х років

Торт «День і ніч» з 90-х років

Любіть солодощі? Тоді цей рецепт спеціально для вас! Сьогодні я розповім як приготувати торт "; День і ніч" з 90-х. повірте, тортик підкорить вас з першого разу. Приступимо до приготування! опис приготування: прекрасний тортик, який відмінно підійде для торжества. ніжний, ароматний і дуже соко...

читати далі
Торт «День ніч»

Торт «День ніч»

Назва цього торта повністю відображає його зовнішній вигляд. У чому ж задумка? Не повірите, в кольорі! Поєднання білого і чорного, як в житті - сутичка світла і темряви. ось, як приготувати торт "; День-ніч ";. опис приготування: Цей торт можна готувати абсолютно різними способами. Немає якого...

читати далі
Торт «перська ніч»

Торт «перська ніч»

розповім, як приготувати торт "; Персидська ніч ";. Легкий в приготуванні, що не вимагає багато часу та інгредієнтів, це торт, який доречний як на святковому столі, так і на сімейному чаюванні. опис приготування: Для початку займемося бісквітом. 1. Для його приготування потрібно відокремити в ...

читати далі
Торт з просоченням за ніч

Торт з просоченням за ніч

Бананово-шоколадний торт з просоченням за ніч - дуже смачний десерт, до якого не залишиться байдужим ніхто. Цей торт можна ще готувати з сирним кремом. Особливий аромат торту надає ром. опис приготування: Цей торт з просоченням за ніч добре подавати нарізаним у вигляді тістечок - шматочками, щ...

читати далі