Рецепт Торт «ніч» фото

Торт «ніч»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Згущене молоко
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Якщо у вас виникло бажання приготувати смачний десерт, щоб порадувати своїх близьких, то рецепт цього торта допоможе вам здійснити свій задум. Дивіться, як приготувати торт"Вечір" і пробуйте!

Опис приготування:

Цей нескладний і дуже апетитний рецепт торта прекрасно підійде для будь-якого святкового заходу. Він прекрасно поєднується з будь-якими гарячими і холодними напоями. Рецепт настільки простий і гармонійний, що сподобається вам буквально з першого разу. Склад крему робить цей торт особливо смачним і ніжним. Він абсолютно не схожий на інші десерти.

  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Цукор - 2/3 склянки (для тіста - 1/3 ст., для крему - 1/3 ст.)
  • Мед - 70 грам
  • Борошно - 1 Склянка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - За смаком
  • Крем 20% - 750 грам
  • Згущене молоко - 350 грам
  • Желатин - 10 грам
  • Вода - 50 грам
торт
1. Перед тим, як приготувати торт"Вечір" , розтопіть на паровій бані мед, якщо він загус.
торт
2. Соду перемішайте з борошном. Яйця збийте з цукром і ваніліном. Поступово введіть мед, продовжуючи збивати. Додайте борошно з содою. Продовжуйте збивати, домагаючись, щоб маса стала однорідною.
торт
3. На дно форми застеліть папір для випічки. Змастіть її маслом або маргарином. Тісто розділіть на дві нерівні частини. Викладіть меншу частину. Випікайте при температурі 180-200 С в залежності від духовки протягом 10 хв. Корж стане приємного коричневого відтінку. Потім так само випікайте другий.
торт
4. Розчинення желатин в інструкції paketike. Штам. Залиште остигати. В цей час готуйте крем. Сметану, цукор, згущене молоко збивайте міксером, поки маса придбає рівномірний колір і всі інгредієнти повністю з'єднаються.
торт
5. Прокладіть форму харчовою фольгою.
торт
6. Викладіть товщий корж на дно. Викладіть і розподіліть тільки 1/3 крему. Зверху накрийте другим, більш тонким коржем.
торт
7. Остиглий желатин влийте в іншу частину крему. Перемішайте ретельно. Вилийте його на верхній корж.
торт
8. Закрийте торт зверху харчовою плівкою. Поставте в холодильник на всю ніч.
торт
9. Коли торт просочився і желатин в кремі повністю застиг, дістаньте торт з холодильника. Все готово, можна пригощатися і пити чай. Приємного чаювання.

Схожі рецепти