Торт «Любов це»
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся цікавим і дуже красивим рецептом приготування торта"Love is" . Це відмінний романтичний подарунок вашій коханій людині. Гарний торт найкраще розповість про ваші солодких почуттях!
Цей оригінальний, але простий рецепт торта"Love is" сподобається і вам, і вашій другій половинці! Ми звикли випікати один великий бісквіт, і потім розрізати його на частини. Але ж так готувати набагато простіше! Зате при розрізанні ви отримаєте різнокольорові "шари"! Торт не виходить сухим за рахунок солодкого зовнішнього шару. Спробуйте самі!
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 150 грам
- Борошно - 100 грам
- Барвник харчової червоний - За смаком
- Барвник харчової рожевий - За смаком
- Вафельна крихта - За смаком (можна використовувати подрібнені горіхи, крихту з печива і т.Д. - це для обсипання готового торта)
- Вершки жирні - 1 Склянка
- Мед рідкий - 0.5 склянки
2. У міру "розповзання" тесту, додаємо зверху вже рожеве тісто.
4. Вершки збиваємо з червоним барвником і медом, поки вони не збільшаться в обсязі. Остиглий торт вирізаємо, щоб нагадував серце. Решта шматки подрібнити і змішати з вафельної крихтою. Додамо крихту в червоний вершковий крем і повапниш торт з усіх боків. Готово!