Торт «Любов це»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ділюся цікавим і дуже красивим рецептом приготування торта"Love is" . Це відмінний романтичний подарунок вашій коханій людині. Гарний торт найкраще розповість про ваші солодких почуттях!
Опис приготування:
Цей оригінальний, але простий рецепт торта"Love is" сподобається і вам, і вашій другій половинці! Ми звикли випікати один великий бісквіт, і потім розрізати його на частини. Але ж так готувати набагато простіше! Зате при розрізанні ви отримаєте різнокольорові"шари" ! Торт не виходить сухим за рахунок солодкого зовнішнього шару. Спробуйте самі!
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 150 грам
- Борошно - 100 грам
- Барвник харчової червоний - За смаком
- Барвник харчової рожевий - За смаком
- Вафельна крихта - За смаком (можна використовувати подрібнені горіхи, крихту з печива і т.Д. - це для обсипання готового торта)
- Вершки жирні - 1 Склянка
- Мед рідкий - 0.5 склянки
1. За класичним бісквітного тесту зробимо тісто. Білки збиваємо в густу піну, а жовтки перетираємо з цукром. З'єднаємо, додамо борошно і перемішуємо. Далі - найцікавіше. Я поділяю тісто на дві частини. В одну з них додамо рожевий барвник. Починаємо в форму вливати біле тісто.
2. У міру"розповзання" тесту, додаємо зверху вже рожеве тісто.
3. Далі - знову біле. Продовжуємо так чергувати, поки не закінчиться тісто. При 200 градусах в духовці запікаємо 30-40 хвилин, до сухої зубочистки.
4. Вершки збиваємо з червоним барвником і медом, поки вони не збільшаться в обсязі. Остиглий торт вирізаємо, щоб нагадував серце. Решта шматки подрібнити і змішати з вафельної крихтою. Додамо крихту в червоний вершковий крем і повапниш торт з усіх боків. Готово!