Рецепт Торт «Любов це» фото

Торт «Любов це»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Яйця
Страви без випічки
На святковий стіл, День закоханих
Випічка, Торти, Бісквітний торт

Ділюся цікавим і дуже красивим рецептом приготування торта"Love is" . Це відмінний романтичний подарунок вашій коханій людині. Гарний торт найкраще розповість про ваші солодких почуттях!

Цей оригінальний, але простий рецепт торта"Love is" сподобається і вам, і вашій другій половинці! Ми звикли випікати один великий бісквіт, і потім розрізати його на частини. Але ж так готувати набагато простіше! Зате при розрізанні ви отримаєте різнокольорові "шари"! Торт не виходить сухим за рахунок солодкого зовнішнього шару. Спробуйте самі!

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 150 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Барвник харчової червоний - За смаком
  • Барвник харчової рожевий - За смаком
  • Вафельна крихта - За смаком (можна використовувати подрібнені горіхи, крихту з печива і т.Д. - це для обсипання готового торта)
  • Вершки жирні - 1 Склянка
  • Мед рідкий - 0.5 склянки
торт
2. У міру "розповзання" тесту, додаємо зверху вже рожеве тісто.
торт
4. Вершки збиваємо з червоним барвником і медом, поки вони не збільшаться в обсязі. Остиглий торт вирізаємо, щоб нагадував серце. Решта шматки подрібнити і змішати з вафельної крихтою. Додамо крихту в червоний вершковий крем і повапниш торт з усіх боків. Готово!

Схожі рецепти