Рецепт Торт «легкий» фото

Торт «легкий»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Молоко
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Для цього рецепта вам не будуть потрібні якісь особливі вміння або навички. З простого набору продуктів, які практично завжди є під рукою, можна спекти торт, який оцінять"худнуть" .

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати торт"Легкий" , то прочитайте цей рецепт. Відмінний варіант для тих, хто рахує калорії. Такий тортик не зашкодить вашій фігурі, але буде дуже актуальний при чаюванні. Торт також можна і подати на святковий стіл. Прикрашати торт можна в будь-якому тематичному стилі (наприклад, в новорічному).

  • Борошно пшеничне - 250 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Цукор - 180 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Розпушувач тіста - 15 грам
  • Вода - 4 Ст. Ложки
  • Яблуко - 2 штуки
  • Жовток яєчний - 2 штуки (крем)
  • Цукор - 50 грам (крем)
  • Борошно пшеничне - 30 грам (крем)
  • Молоко - 1/2 L (крем)
  • Ваніль - 2 грами (крем)
торт
Охолодіть сирі курячі яйця. Вбийте їх в посуд з високими стінками і всипте до яєць цукор. Збийте їх до пухкої маси міксером. Змішайте в окремій ємності рослинне масло, лимонний сік, водичку і натерту цедру лимона. Додайте цю суміш до цукру. Всі інгредієнти ретельно перемішайте.
торт
Просійте в отриману масу двісті п'ятдесят грам борошна. Ви можете просіяти її кілька разів перед тим, як ввести до інших інгредієнтів, тоді корж вийде набагато пишніше. Додайте до борошна розпушувач і замісити рідке тісто без грудочок.
торт
Яблука вимийте, дістаньте з них серцевину і кісточки. Наріжте на дрібні кубики. Підготовлені фрукти введіть в тісто, гарненько перемішайте масу.
торт
Візьміть роз'ємну форму для запікання. У цьому рецепті використана формочка з діаметром 22 см. Змастіть її дно і боки рослинним маслом. Присипте борошном, щоб випічка не прилипала. Вилийте тісто у форму і випікайте корж сорок хвилин в духовці при ста вісімдесяти градусах.
торт
Робимо крем. Нагрейте молоко, але не кип'ятіть його. Додайте до нього ваніль. Жовтки розітріть в окремій мисці з цукром. Щоб це було простіше зробити, можете додати до них пару ложок молока.
торт
У гаряче молоко акуратно введіть жовтки з цукром, не знімаючи його з плити. Постійно помішуючи, доведіть масу до кипіння, млоїте на маленькому вогні, поки крем не загусне.
торт
Тепер вам потрібно остудити готовий крем і дістати з духовки корж. Бісквіт розрізати на дві частини гострим довгим ножем або ж кулінарною ниткою. Рясно змастіть бісквіт і накрийте його другою половиною. Зверху також змастити торт кремом і прикрасьте на свій смак.

Схожі рецепти