Торт «Кучерявий пінчер»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 15
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Приготування цього симпатичного тортика з цікавим і незвичним ім'ям забере у вас зовсім небагато часу і сил, зате смак у нього настільки приголомшливий, що важко відірватися!
Опис приготування:
Я не можу точно сказати, звідки у цього тортика з'явилося таке дивне назва, але точно знаю одне, рецепт приготування торта"Кучерявий пінчер" досить старий, тому що готувала його і моя мама, і бабуся. Ось і я тепер роблю такий торт досить часто, тому що смак його нагадує мені дитинство, та й гості завжди раді поласувати такою смакотою. Загалом, ці ласощі на будь-який випадок життя, а, беручи до уваги той факт, що приготувати його досить легко, то вам обов'язково варто взяти на замітку цей простий рецепт торта"Кучерявий пінчер" , впевнена, він не раз виручить вас, коли ви будете чекати гостей.
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 3 склянки(2 - для тіста, 1 - для крему, + 8 столових ложок для глазурі)
- Крем - 1, 5 L(1 літр - для крему, 2 склянки - в тісто)
- Молоко згущене в банку - 1 штука
- Розпушувач - 36 грам
- Борошно - 4 склянки
- Какао - 2, 5 Ст. Ложки(1 - в тісто, 1, 5 - в глазур)
- Молоко - 4 Ст. Ложки
- Масло топлене - 2 Ст. Ложки
- Ванілін - 1 щіпка
- Вишня без кісточки - 150 грам
Просіваємо борошно через сито, щоб тортик вийшов більш повітряним.
В окремій мисці змішуємо яйця, 2 склянки цукру і 2 склянки сметани, розпушувач і ванілін, додаємо згущене молоко, перемішуємо. Всипаємо борошно і замішуємо тісто. Тепер нам необхідно розділити тісто на 3 рівні частини і в дві з них додати какао.
Далі з приготованого тесту ми випікаємо три коржа. Випікати треба в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20-25 хвилин.
Для крему ми змішуємо 1 літр сметани зі склянкою цукру, збиваємо. Починаємо збирати торт. Першим у нас йде корж з какао, змащуємо його кремом і викладаємо на нього вишню, потім йде корж без какао, його ми так само змащуємо кремом і прикрашаємо вишнею.
Третій корж з з какао ми розламуємо на шматочки і занурюємо в приготований крем, викладаємо їх поверх двох інших коржів.
У нас повинна вийти ось така акуратна гірка. Нам залишається тільки приготувати глазур. Змішуємо молоко, 8 столових ложок цукру і 5 чайних ложок какао, додаємо вершкове масло. Ставимо цю суміш на повільний вогонь і нагріваємо, поки маса не стане однорідною. Потім поливаємо цією глазур'ю торт.