Рецепт Торт Кучерявий пінчер з вишнею фото

Торт Кучерявий пінчер з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
На обід, На вечерю
Десерти

Дуже смачний торт з вишнею та шоколадною глазур'ю.

Кількість порцій: 6-7
  • Крем - 200 грам
  • Цукор коричневий - 250 грам (в тісто - 150 м; для приготування шоколадної глазурі - 100 м)
  • Какао -порошок - 2, 5 Ст. Ложки (в тісто - 1, 5 ст.Л.; для шоколадної глазурі - 1ст.Л.)
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Розпушувач тіста - 1, 5 чайних ложки
  • Борошно - 2 склянки
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Крем - 300 грам
  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Вишня - 150 грам
торт Кучерявий пінчер з вишнею - фото крок 1
Приготувати тісто: змішати сметану, коричневий цукор, яйця, розпушувач тіста, какао-порошок і борошно. Тісто має вийде по консистенції схоже на густу сметану. Для приготування торта я використовувала універсальний коричневий цукор ТМ "містраль" .
торт Кучерявий пінчер з вишнею - фото крок 2
Форму змастити олією, вилити тісто, рівномірно розподілити по формі. Випікати в духовці при температурі 180-200 градусів 40-45 хвилин.
торт Кучерявий пінчер з вишнею - фото крок 3
Готовий корж охолодити, розрізати на дві нерівні частини (нижня частина повинна бути товщиною 1 - 1, 5 см.).
торт Кучерявий пінчер з вишнею - фото крок 4
Більшу частину коржа нарізати на невеликі шматочки.
торт Кучерявий пінчер з вишнею - фото крок 5
Приготувати крем з вишнею. Промити вишню, видалити кісточки.
торт Кучерявий пінчер з вишнею - фото крок 6
Дрібно нарізати.
торт Кучерявий пінчер з вишнею - фото крок 7
Змішати сметану, цукрову пудру і подрібнену вишню.
торт Кучерявий пінчер з вишнею - фото крок 8
Додати крем з вишнею до шматочках коржа і добре перемішати, щоб кожен шматочок коржа був покритий кремом.
торт Кучерявий пінчер з вишнею - фото крок 9
Потім рівномірно викласти шматочки коржа в кремі на тонку частину коржа.
торт Кучерявий пінчер з вишнею - фото крок 10
Для приготування шоколадної глазурі знадобиться вершкове масло, какао-порошок, молоко, коричневий цукор. Молоко змішати з какао-порошком, цукром, додати вершкове масло, поставити на середній вогонь, довести до кипіння і кип'ятити протягом трьох хвилин, постійно помішуючи. Глазур зняти з вогню, трохи охолодити.
торт Кучерявий пінчер з вишнею - фото крок 11
Торт полити шоколадною глазур'ю, поставити в холод на кілька годин для просочення застигання крему.
торт Кучерявий пінчер з вишнею - фото крок 12
Приємного чаювання!

Схожі рецепти