Рецепт Торт «кросівки» з арахісом фото

Торт «кросівки» з арахісом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Горіхи , Арахіс
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Які інгредієнти у вас згадуються в голові, коли ви думаєте про смак"Сникерса" ? шоколад, арахіс, карамель і якась молочна основа. А що, якщо повторити це поєднання в домашніх умовах?

Опис приготування:

Тоді ви зможете спробувати неймовірний десерт, який здивує всіх гостей, а особливо дітей. Але для початку запишіть собі, як приготувати торт"Снікерс" з арахісом. Кроків в рецепті багато, так як випічка готується шарами і складається з різних етапів. Але час виділити для неї не шкода, адже смак у тортика буде просто приголомшливий.

  • Яйце - 7 штук
  • Вершкове масло - 360 грам(180 г в тісто, 180 г в крем)
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Крем "Дульсе де об'єктива" - 2 штуки (банки)
  • Молочний шоколад - 150 грам
торт
Зробіть крем. Змішайте в єдину консистенцію масло і"Дульче де ліку" . Приберіть масу в холодильник. ДО РЕЧІ "Дульсе де об'єктива & Quot; , якщо ви не знайшли цей крем в магазині, то його можна зробити самому. 2 літра молока доведіть до кипіння зі стручком ванілі. Потім в нього додайте 500 г і пісочний 12 г соди, прибравши ваніль. Варіть молоко, помішуючи, на повільному вогні протягом 1, 5 годин. Виходить щось схоже на варену згущенку.
торт
Тепер настав час тесту. Яєчні жовтки відокремити від білків. Жовтки збийте з цукром.
торт
Потім до маси додайте масло і розпушувач. Ще раз збийте.
торт
Просійте борошно до масляної масі. Замішайте тісто.
торт
Розподіліть тісто на 2 частини. Розкладіть їх на 2 листа для випічки.
торт
Очищений арахіс трохи обсмажте. Подрібніть його на дрібні шматочки.
торт
Зробіть основу для меренги. Білки збийте міксером.
торт
Обережно всипте цукор, продовжуючи збивати. Зробіть стійкі піки.
торт
Білки розподіліть на тісто. Зверху насипте арахіс.
торт
Запікайте коржі з меренгою при 180 градусах протягом 25 хвилин. Остудіть їх повністю.
торт
Розріжте обидва коржа навпіл.
торт
Шоколад розтопіть на водяній бані. За однією половині коржів змастіть кремом. Прикрасьте крем шоколадом.
торт
Зберіть торт, укладаючи коржі один на одного і змащуючи їх кремом.
торт
Покрийте торт з боків і зверху кремом і шоколадом.
торт
Залиште десерт у холодильнику на пару годин. Перед подачею наріжте його порційними шматочками. Приємного чаювання!

Схожі рецепти