Рецепт Торт «камуфляж» фото

Торт «камуфляж»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 1
Час приготування: 5 г. 0 хв.

На свято справжньому чоловікові пропоную приготувати смачненький подарунок - торт"Камуфляж" в домашніх умовах. Такий сюрприз буде відмінним варіантом для дня народження або професійного свята.

Опис приготування:

Рецепт приготування торта"Камуфляж" - це варіація на тему шоколадної випічки. При бажанні коржі можна зробити вершкові, а джем замінити улюбленим кремом. Створити камуфляжний малюнок можна також за допомогою крему з харчовими барвниками, якщо під рукою не виявилося мастики.

1. Для початку необхідно збити до білого вершкове масло і цукор.

2. По одному ввести яйця, продовжуючи збивати масу.

3. Борошно і какао просіяти і ввести поступово в тісто.

4. Подрібнити в пил (можна в крихту) мигдаль і відправити слідом за борошном.

5. Плитку шоколаду розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Влити шоколад в тісто і ретельно перемішати.

6. Форму для запікання трохи змастити вершковим маслом і викласти тісто. Надіслати в заздалегідь розігріту приблизно до 180 градусів духовку і випікати близько 1 годину.

7. Готовий корж повинен як слід охолонути (спочатку в формі, потім на решітці).

8. Остиглий корж розрізати вздовж на дві частини. Змастити нижній корж джемом або просочити сиропом.

9. Приготувати мастику і відокремити приблизно 2/3. Пофарбувати в зелений (в даному варіанті) колір.

10. Розкачати тонко і накрити мастикою торт. Вирівняти поверхню і обрізати зайве.

11. Частину, що залишилася мастику розділити навпіл і забарвити іншими квітами.

12. Щоб вийшов торт"Камуфляж" в домашніх умовах необхідно взяти невеликий шматочок мастики і розмазати його по тортика мокрим інструментом (шпателем, наприклад). Чергуючи кольору, зробити хаотичний малюнок на торті.

13. При бажанні зверху тортик можна прикрасити тематичної деталлю - пістолетом, вудкою або рушницею, наприклад.

  • Яйце - 3 штуки
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Борошно - 150-180 грам
  • Мигдаль - 60 грам
  • Шоколад - 100 грам
  • Цукор - 100-120 грам
  • Густий джем - 5-6 Ст. Ложок (за смаком)
  • Мастика - 500 грам
  • Харчовий барвник - 3 штуки
Рецепт приготування торта"Камуфляж" - це варіація на тему шоколадної випічки. При бажанні коржі можна зробити вершкові, а джем замінити улюбленим кремом. Створити камуфляжний малюнок можна також за допомогою крему з харчовими барвниками, якщо під рукою не виявилося мастики.

1. Для початку необхідно збити до білого вершкове масло і цукор.

2. По одному ввести яйця, продовжуючи збивати масу.

3. Борошно і какао просіяти і ввести поступово в тісто.

4. Подрібнити в пил (можна в крихту) мигдаль і відправити слідом за борошном.

5. Плитку шоколаду розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Влити шоколад в тісто і ретельно перемішати.

6. Форму для запікання трохи змастити вершковим маслом і викласти тісто. Надіслати в заздалегідь розігріту приблизно до 180 градусів духовку і випікати близько 1 годину.

7. Готовий корж повинен як слід охолонути (спочатку в формі, потім на решітці).

8. Остиглий корж розрізати вздовж на дві частини. Змастити нижній корж джемом або просочити сиропом.

9. Приготувати мастику і відокремити приблизно 2/3. Пофарбувати в зелений (в даному варіанті) колір.

10. Розкачати тонко і накрити мастикою торт. Вирівняти поверхню і обрізати зайве.

11. Частину, що залишилася мастику розділити навпіл і забарвити іншими квітами.

12. Щоб вийшов торт"Камуфляж" в домашніх умовах необхідно взяти невеликий шматочок мастики і розмазати його по тортика мокрим інструментом (шпателем, наприклад). Чергуючи кольору, зробити хаотичний малюнок на торті.

13. При бажанні зверху тортик можна прикрасити тематичної деталлю - пістолетом, вудкою або рушницею, наприклад.

Схожі рецепти