Торт-безе з ягодами
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і легкий торт з коржами з безе і ягодами! Відмінний десерт для будь-якого святкового столу. Почастуєте своїх близьких і гостей, а для цього дізнайтеся, як приготувати торт-безе з ягодами.
Якщо вам здалося, що рецепт, як приготувати торт-безе з ягодами, складний, не хвилюйтесь! Варто вам почати підготовку - і все піде, як по маслу. Головне - відразу підготуйте всі необхідні інгредієнти, щоб потім не бігати по кухні. З приводу ягід: можете брати не тільки малину з ожиною, але і все, що любите (в тому числі і фрукти).
- Яйця - 6 штук
- Цукор - 300 грам
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 3 краплі
- Миттєвий пудинг - 1 штука (пачка)
- Білий шоколад - 300 грам
- Вершки - 500 мілілітрів
- Малина - - За смаком
- Ожина - - За смаком
1
Починаємо наше приготування з основи торта - коржів. Для цього розбиваємо яйця і відділяємо білок від жовтків. Після цього необхідно збити білок до стану пишної піни. Поступово додаємо цукор, все також продовжуємо збивати.
2
У приготовлену суміш висипаємо крохмаль. Його необхідно перемішати з сумішшю плавними рухами зверху вниз. Не рекомендується перемішувати круговими рухами.
3
Накриваємо деко папером для випічки, викладаємо суміш першого коржа на неї. Розраховуйте так, щоб суміші вистачило на 3 коржа.
4
Тепер ставимо деко в розігріту до 160 градусів духовку і випікаємо коржі протягом 20 хвилин. Потім зменшуємо температуру нашої духовки до 130 градусів і продовжуємо піч ще півтори години. В кінцевому підсумку корж збільшить свій обсяг в 2 рази.
5
Тепер приступаємо до підготовки крему. Збиваємо за допомогою міксера вершки і пудинг, в результаті повинен вийти густий крем. Занадто сильно старатися не потрібно.
6
Розтоплюємо білий шоколад використовуючи мікрохвильову піч, або будь-які інші зручні прилади. Гарненько змащуємо наші коржі розтопленим шоколадом, а потім кремом. Складаємо їх один на одного і продовжуємо змащувати кожен шар так, щоб другий і третій корж були змащені з двох сторін. Залишається лише прикрасити готовий десерт малиною і ожиною.