Рецепт Торт-безе з ягодами фото

Торт-безе з ягодами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вершки , Малина , Яйця , Ожина
Страви без випічки
На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Смачний і легкий торт з коржами з безе і ягодами! Відмінний десерт для будь-якого святкового столу. Почастуєте своїх близьких і гостей, а для цього дізнайтеся, як приготувати торт-безе з ягодами.

Опис приготування:

Якщо вам здалося, що рецепт, як приготувати торт-безе з ягодами, складний, не хвилюйтесь! Варто вам почати підготовку - і все піде, як по маслу. Головне - відразу підготуйте всі необхідні інгредієнти, щоб потім не бігати по кухні. З приводу ягід: можете брати не тільки малину з ожиною, але і все, що любите (в тому числі і фрукти).

  • Яйця - 6 штук
  • Цукор - 300 грам
  • Крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 3 краплі
  • Миттєвий пудинг - 1 штука (пачка)
  • Білий шоколад - 300 грам
  • Вершки - 500 мілілітрів
  • Малина - - За смаком
  • Ожина - - За смаком
1
Починаємо наше приготування з основи торта - коржів. Для цього розбиваємо яйця і відділяємо білок від жовтків. Після цього необхідно збити білок до стану пишної піни. Поступово додаємо цукор, все також продовжуємо збивати.
2
У приготовлену суміш висипаємо крохмаль. Його необхідно перемішати з сумішшю плавними рухами зверху вниз. Не рекомендується перемішувати круговими рухами.
3
Накриваємо деко папером для випічки, викладаємо суміш першого коржа на неї. Розраховуйте так, щоб суміші вистачило на 3 коржа.
4
Тепер ставимо деко в розігріту до 160 градусів духовку і випікаємо коржі протягом 20 хвилин. Потім зменшуємо температуру нашої духовки до 130 градусів і продовжуємо піч ще півтори години. В кінцевому підсумку корж збільшить свій обсяг в 2 рази.
5
Тепер приступаємо до підготовки крему. Збиваємо за допомогою міксера вершки і пудинг, в результаті повинен вийти густий крем. Занадто сильно старатися не потрібно.
6
Розтоплюємо білий шоколад використовуючи мікрохвильову піч, або будь-які інші зручні прилади. Гарненько змащуємо наші коржі розтопленим шоколадом, а потім кремом. Складаємо їх один на одного і продовжуємо змащувати кожен шар так, щоб другий і третій корж були змащені з двох сторін. Залишається лише прикрасити готовий десерт малиною і ожиною.

Схожі рецепти