Тонкі млинці на кефірі без дірочок
(покроковий рецепт з фото)
Для створення тонких млинців без дірочок необов'язково використовувати молоко, їх можна приготувати на кефірі будь-якої жирності. Головне - випікати млинці на мінімальному нагріві.
Створіть смачний сніданок або полуденок, приготувавши млинці на кефірі без дірочок. Напередодні Масляної таке блюдо незмінно має бути в кожному домі. За бажанням ви можете створити не солодкі млинці, начиняючи їх різними начинками: відвареним м'ясом, ковбасою, сиром і т.Д.
- Куряче яйце - 2 штуки
- Кефір - 200 мілілітрів (будь-якої жирності)
- Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
Підготуйте зазначені продукти.
Влийте в глибоку ємність кефір будь-якої жирності. Всипте цукровий пісок і сіль, вбийте в ємність курячі яйця.
Збийте все віночком, потім долийте води і знову збийте. Всипте просіяне борошно і ще раз збийте, щоб не утворювалися грудочки. Соду додавати не потрібно!
Дайте тесту відпочити близько 15-20 хвилин, а після на прогрітій сковороді спечіть тонкі млинці, вливаючи порцію тесту і відразу ж округляючи її. Обсмажуйте блюдо на мінімальному нагріві 1-2 хвилини, щоб тісто не рвалося при вливанні на сковороду.
Викладіть рум'яні млинці на тарілку і подайте до столу з ягодами і медом.