Млинці на молоці без дірочок
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні і апетитні тонкі млинці на молоці без дірочок вийдуть у вас з першого разу, навіть якщо ви не вмієте їх готувати. У такі млинці дуже зручно загортати начинку: фруктову нарізку, повидло.
Тарілочка рум'яних млинців на ранковому столі - це неймовірно ароматна кулінарна магія, яку неодмінно хочеться спробувати на смак. Щоб вона стала ще смачніше, запропонуйте разом з млинцями солодкі соуси, мед або варення укупі з чаєм, латте, кава і т.Д.
- Борошно пшеничне - 7 Ст. Ложок
- Куряче яйце - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Молоко - 300 мілілітрів (будь-якої жирності)
- Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
Підготуйте зазначені продукти, розрахунок інгредієнтів вказана для 6-7 млинців.
Вбийте курячі яйця в глибоку ємність. Збийте їх з цукром і сіллю, влийте молоко будь-якої жирності і акуратно все перемішайте. Всипте пшеничне борошно і збийте все вміст так, щоб не утворилися грудочки. Влийте рослинне масло, умішайте його і дайте тесту "відпочити" 15 хвилин.
Прогрійте тонку сковороду на плиті, включаючи середній нагрів. Змастіть її в перший раз салом або маслом, влийте частина тесту і округлите його у вигляді млинця. Обсмажте по хвилині з кожної сторони до рум'яності.
Готові млинці викладіть на тарілку і скрутіть краю кожного млинця, а потім скачайте його рулетиком. Викладіть на блюдо і подайте з ягодами, фруктами, соусами або топінгом, медом.