Тонкі ажурні млинці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете порадувати свою сім'ю смачними та оригінальними млинцями? Спробуйте зробити їх за рецептом, як приготувати тонкі ажурні млинці. Їх подають до сніданку, на полуденок або навіть на десерт.
Ви можете надати млинців будь-яку форму. Для цього можете скористатися соусника або налити тісто ложкою. Такі дуже сподобаються дітям, адже вони люблять все незвичайне і красиве. Млинці можна подавати не тільки як десерт, але і замість хліба до перших і других страв.
- Борошно - 450 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Молоко - 450 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Вода - 450 мілілітрів
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. У миску просійте борошно, додайте куркуму, сіль і добре перемішайте.
2. У центрі сухої суміші зробіть поглиблення, туди вбийте курячі яйця, влийте молоко і половину води.
3. Влийте рослинне масло і добре перемішайте, долийте іншу воду (можете зменшити її кількість). Ретельно перемішайте вміст миски.
4. Процідити тісто через сито, щоб не було грудочок, потім залийте його в соусник, залиште на півгодини.
5. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і намалюйте млинці. Зручно наливати тісто з пластикової пляшку з дірочкою в пробці.
6. Подавайте млинці відразу після приготування, склавши їх акуратно. Смачного!