Тонкі ажурні млинці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочете порадувати свою сім'ю смачними та оригінальними млинцями? Спробуйте зробити їх за рецептом, як приготувати тонкі ажурні млинці. Їх подають до сніданку, на полуденок або навіть на десерт.
Опис приготування:
Ви можете надати млинців будь-яку форму. Для цього можете скористатися соусника або налити тісто ложкою. Такі дуже сподобаються дітям, адже вони люблять все незвичайне і красиве. Млинці можна подавати не тільки як десерт, але і замість хліба до перших і других страв.
- Борошно - 450 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Молоко - 450 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Вода - 450 мілілітрів
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. У миску просійте борошно, додайте куркуму, сіль і добре перемішайте.
2. У центрі сухої суміші зробіть поглиблення, туди вбийте курячі яйця, влийте молоко і половину води.
3. Влийте рослинне масло і добре перемішайте, долийте іншу воду (можете зменшити її кількість). Ретельно перемішайте вміст миски.
4. Процідити тісто через сито, щоб не було грудочок, потім залийте його в соусник, залиште на півгодини.
5. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і намалюйте млинці. Зручно наливати тісто з пластикової пляшку з дірочкою в пробці.
6. Подавайте млинці відразу після приготування, склавши їх акуратно. Смачного!