Тісто для здоби в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Гарне дріжджове тісто - це практично успіх в приготуванні пиріжків. Якщо у вас є хлібопічка, то вона зробить за вас всю основну роботу. А вам залишиться лише сформувати з тіста свої задумки.
Хлебопечка відмінно справляється не тільки з приготуванням хліба. У неї є й інші відмінні функції. І одна з них - це приготування тіста. Хлебопечка відмінно його вимішує, воно виходить дуже ніжне і повітряне!
- Молоко - 250 грам
- Сіль - 1 чайних ложок
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Вершкове масло - 60 грам
- Дріжджі сухі швидкорозчинні - 6 грам

Налийте в чашу хлібопічки молоко.

Додайте сіль, цукор, розтоплене масло і яйця.

Просійте борошно і додайте дріжджі. Встановіть режим "тісто" . У мене він триває 1, 5 годину.

Тісто готове до використання!
Готуйте з задоволенням!
Готуйте з задоволенням!