Рецепт Тісто для здоби в хлібопічці фото

Тісто для здоби в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Дріжджове тісто
Пісні страви
На обід
Випічка, Пиріжки

Гарне дріжджове тісто - це практично успіх в приготуванні пиріжків. Якщо у вас є хлібопічка, то вона зробить за вас всю основну роботу. А вам залишиться лише сформувати з тіста свої задумки.

Хлебопечка відмінно справляється не тільки з приготуванням хліба. У неї є й інші відмінні функції. І одна з них - це приготування тіста. Хлебопечка відмінно його вимішує, воно виходить дуже ніжне і повітряне!

  • Молоко - 250 грам
  • Сіль - 1 чайних ложок
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно пшеничне - 500 грам
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Дріжджі сухі швидкорозчинні - 6 грам
тісто для здоби в хлібопічці - фото крок 1
Налийте в чашу хлібопічки молоко.
тісто для здоби в хлібопічці - фото крок 2
Додайте сіль, цукор, розтоплене масло і яйця.
тісто для здоби в хлібопічці - фото крок 3
Просійте борошно і додайте дріжджі. Встановіть режим "тісто" . У мене він триває 1, 5 годину.
тісто для здоби в хлібопічці - фото крок 4
Тісто готове до використання!
Готуйте з задоволенням!

Схожі рецепти