Тісто для млинців в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Без млинців не обходиться жодна тижні в моїй родині. Багато господинь знають перевірені часом рецепти. Наприклад, один з найпопулярніших - на дріжджах з молоком. Але і у нього є різні варіації.
Сьогодні я пропоную вам подивитися на те, як приготувати тісто для млинців в хлібопічці. Вона рівномірно замішаний дріжджову основу. А потім запікайте млинці на олії на сковороді. Щоб тісто піднялося, необхідно 2 годину. Тому подумайте про його створення заздалегідь, якщо збираєтеся робити сніданок.
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Дріжджі - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
У форму хлібопічки розбийте 2 яйця.
Потім додайте тепле молоко.
Далі додайте сіль, масло і цукор.
В кінці всипте дріжджі і просіяне борошно.
Поставте режим "тісто" з 2 годину. Тісто для млинців готове!