Тісто для пирога в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви стали щасливим володарем хлібопічки, то обов'язково спробуйте приготувати в ній тісто. Сьогодні я розповім вам, як приготувати тісто для пирога в хлібопічці швидко і просто.
Таке тісто виходить навіть у самій недосвідченої господині, а головне те, що воно безклопітну. Вам не потрібно нічого вимішувати, бруднити стіл і т.Д. Таке тісто відмінно підійде як для пирогів, так і для булочок. Це тісто відрізняється тим, що на нього вам не потрібно ставити опару. Смачного!
- Борошно - 480 грам
- Олія - 50 грам
- Яйця - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Дріжджі сухі - 1, 5 чайних ложки
- Молоко - 240 мілілітрів

Молоко трохи підігрійте, vbeyte йому яйця. Перелийте молочну суміш в чашу хлібопічки і додайте туди цукор і сіль.

Розтопити вершкове масло, трохи остудіть і додайте до молока.

Потім додайте туди борошно і дріжджі. Потім поставте чашу в хлібопічку і виставте режим "тісто" .