Рецепт Теплий салат «Nisuaz» з перепелами фото

Теплий салат «Nisuaz» з перепелами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Перепелиця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Ювілей , Весілля
Салати
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Салат не назвеш класичним, проте рекомендую обов'язково його зробити. Він ситний і смачний, можна подати його в якості основного. Розповім, як приготувати теплий салат «Нісуаз» з перепелами.

Опис приготування:

Класичний салат готується з тунцем і анчоусами. Ця ж варіація більше для любителів м'яса. Дієтичні і смачні перепела в поєднанні з овочами - це відмінне блюдо. Такий салат можна подати навіть на святковий стіл. Всі інгредієнти для салату можете запекти на одному листі.

  • Перепели - 8 штук
  • Зелена квасоля - 450 грам
  • Картопля - 450 грам
  • Sparzha - 450 грам
  • Оливки - 300 грам
  • Томати - 500 грам
  • Перепелині яйця - 12 штук
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Естрада - За смаком
теплий салат
1. Відваріть яйця і очистіть їх від шкаралупи. Вимийте картоплю в шкірці і наріжте його часточками. Вимийте інші овочі, злийте воду з консервованих оливок. У велику миску викладіть спаржу, зелену квасолю і картоплю, перемішайте.
теплий салат
2. Викладіть вміст миски на деко, додайте поверх оливки, томати, полийте салат оливковою олією, сіль і poperčite, перемішайте. Надішліть деко на 20 хвилин в розігрітий до 200 градусів духовку.
теплий салат
3. Тим часом розріжте перепелів, натріть кожну тушку оливковою олією, додайте сіль і перець за смаком, а також естрагон.
теплий салат
4. Дістаньте деко і викладіть тушки.
теплий салат
5. Запікайте м'ясо ще 20-30 хвилин. Розріжте яйця навпіл і викладіть на деко, подавайте салат відразу.

Схожі рецепти