Суп з перепелами, Брюсельской капустою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування супу з картоплею, брюссельською капустою і перепелами. М'ясо перепелів в поєднанні з овочами виходить дуже смачним. Якщо немає перепелів, їх можна замінити курячим філе.
Кількість порцій: 6
- Картопля - 600 грам
- Сіль і перець - 1 За смаком
- Перепели - 500 грам
- Морква - 150 грам
- Капуста брюссельська - 400 грам
- Цибуля пориста - 150 грам
1. На дві частини розрізаємо тушки перепелів, промиваємо. Кладемо в каструлю і заливаємо холодною водою. Після того як вода закипить, варимо хвилин п'ятнадцять.
2. Нарізаємо невеликими кільцями цибулю порей (якщо цибуля ріпчаста, то його дрібно нарізаємо).
3. Очищаємо картоплю, нарізаємо невеликими кубиками і потім додаємо її в бульйон до перепелам. Доводимо до кипіння.
4. Тепер додаємо сюди брюссельської капусти. Трохи перчимо і солимо. Варимо хвилин десять-п'ятнадцять.
5. Очищаємо моркву, натираємо її на тертці і додаємо в каструлю. Потім сюди ж додаємо нарізану цибулю. Варимо до готовності.
6. Потім вимикаємо і даємо трохи настоятися.