Рецепт Суп з перепелами, Брюсельской капустою і картоплею фото

Суп з перепелами, Брюсельской капустою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Час приготування: 50 хв.

Рецепт приготування супу з картоплею, брюссельською капустою і перепелами. М'ясо перепелів в поєднанні з овочами виходить дуже смачним. Якщо немає перепелів, їх можна замінити курячим філе.

Кількість порцій: 6
  • Картопля - 600 грам
  • Сіль і перець - 1 За смаком
  • Перепели - 500 грам
  • Морква - 150 грам
  • Капуста брюссельська - 400 грам
  • Цибуля пориста - 150 грам
суп з перепелами, Брюсельской капустою і картоплею - фото крок 1
1. На дві частини розрізаємо тушки перепелів, промиваємо. Кладемо в каструлю і заливаємо холодною водою. Після того як вода закипить, варимо хвилин п'ятнадцять.
суп з перепелами, Брюсельской капустою і картоплею - фото крок 2
2. Нарізаємо невеликими кільцями цибулю порей (якщо цибуля ріпчаста, то його дрібно нарізаємо).
суп з перепелами, Брюсельской капустою і картоплею - фото крок 3
3. Очищаємо картоплю, нарізаємо невеликими кубиками і потім додаємо її в бульйон до перепелам. Доводимо до кипіння.
суп з перепелами, Брюсельской капустою і картоплею - фото крок 4
4. Тепер додаємо сюди брюссельської капусти. Трохи перчимо і солимо. Варимо хвилин десять-п'ятнадцять.
суп з перепелами, Брюсельской капустою і картоплею - фото крок 5
5. Очищаємо моркву, натираємо її на тертці і додаємо в каструлю. Потім сюди ж додаємо нарізану цибулю. Варимо до готовності.
суп з перепелами, Брюсельской капустою і картоплею - фото крок 6
6. Потім вимикаємо і даємо трохи настоятися.

Схожі рецепти