Суп з перепелами
(покроковий рецепт з фото)
Суп з перепелами вважається легким дієтичним блюдом, розповім, як приготувати його і використовувати в дитячому харчуванні. Та й дорослі скуштують такий суп з постачанням. Суп вариться на другому бульйоні, але виходить наваристим, ароматним і смачним.
Якщо ваша сім'я і ваш малюк люблять густі супи, то додавайте рис і картопля згідно з рецептом. Або можна зварити прозорий бульйон і покласти на кожну порцію 1 варене перепелине яйце, розрізане навпіл уздовж.
- Тушка перепела - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Мал - 100 грам
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець запашний горошком - За смаком
- Перець чорний горошком - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зелень свіжа нарізана (для подачі) - За смаком
Підготуйте всі продукти для супу.
Тушки перепелів продаються вже очищеними, як курка. Вийміть нутрощі, добре промийте їх і перепела.
Варимо перший бульйон: перепела покладіть в каструлю, залийте холодною водою, доведіть до кипіння і варіть м'ясо протягом 15-20 хвилин при слабкому кипінні.
Варимо другий бульйон: злийте воду, ще раз вимийте тушку перепела, покладіть в чисту каструлю, витрата додати (Cromme печінки), залийте 2-ма літрами холодної води, доведіть до кипіння і варіть протягом 20 хвилин при слабкому кипінні.
Очистіть, наріжте моркву і цибулю.
Очистіть і наріжте картоплю.
Через 20 хвилин покладіть в бульйон цибулю, морква, картопля і рис. Додайте сіль, перець, лавровий лист і запашний перець за смаком.
Знову доведіть суп до кипіння і варити протягом 30-ти хвилин, поки не зваряться рис і картопля. Для 5 хвилин до готовності супу, лежав pechenku. Додайте нарізану зелень, перемішайте і зніміть з вогню.
Так можна подати суп для дітей. Попередньо відокремте м'ясо від кісток, наріжте і поверніть в суп. Смачного!