Свіжий Mangovиy
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і поживний манговий фреш можна приготувати за пару хвилин, якщо у вас в наявності є стигле манго. Залежно від смаку фрукта в напій допустимо додати цукор, квітковий мед або лід.
Справжній вибух фруктового смаку - напій з манго, який ви з легкістю можете приготувати в домашніх умовах. При покупці вибирайте стиглий плід, яскраво-жовтого або рожевого кольору, він повинен бути злегка м'якуватий, а не щільний при натисканні на нього.
- Манго - 1 штука
- Цукор - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
- Мінеральна вода - 300 мілілітрів (без газу)
Підготуйте зазначені інгредієнти. Цукор можете видалити зі списку інгредієнтів, якщо не любите солодкі напої.
Манго промийте у воді, розріжте навпіл і зчистити м'якоть в чашу блендера. Обов'язково спробуйте фрукт на смак, щоб знати, чи потрібно додавати цукор.
Додайте цукор, інший підсолоджувач або мед за смаком.
Влийте мінеральну воду без газу або з газом (по бажанню). Можна використовувати навіть звичайну кип'ячену відфільтровану воду. Рідина додавати обов'язково, так як плід манго НЕ соковитий, а м'ясистий.
Подрібніть все вміст блендера протягом 2-3 хвилин на пульсуючому режимі, перетворюючи в однорідний напій.
Розлийте манговий фреш в келихи, склянки або чашки. Подайте до столу відразу ж після приготування прикрасивши трубочками.