Рецепт Суп з куркою фото

Суп з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Птах , Курка , Крупи , Морква , Цибуля , Мал , Курячі гомілки
Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім вам, як приготувати смачний і ароматний суп з куркою. Він буде досить легким, так що підійде для денного перекусу або не дуже калорійного вечері тим, хто стежить за фігурою.

Опис приготування:

Супчик виходить дуже легким, практично дієтичним. А його непередаваний аромат прекрасно бадьорить і заряджає енергією. Оскільки в суп ми не додаємо картоплю, то смак виходить досить своєрідним і більш свіжим. До того ж там немає зайвої густоти. Спробуйте і ви приготувати такий супчик, він стане частими гостем на вашому столі.

  • Гомілка куряча - 4 штуки
  • Вода - 1 літр
  • Морква - 2 штуки
  • Стебла селери - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Петрушка нарізана - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
1
Промийте м'ясо під проточною водою і перевірте на наявність пір'я. Якщо такі виявляться, обпечуся їх вогнем.
2
Покладіть м'ясо в каструлю і залийте водою. Доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні 20 хвилин. Піну знімайте.
3
Вийміть м'ясо і відокремте кісточки. Покладіть м'ясо назад в бульйон. І продовжуйте варити на повільному вогні.
4
Подрібніть овочі: морква поріжте півкільцями, селера - кільцями, цибулю подрібніть. І додайте їх в бульйон. Варіть 10 хвилин.
5
Промийте рис і додайте в каструлю. Варіть протягом 10-12 хвилин.
6
Коли рис буде готовий, посоліть суп по смаку і додайте зелень петрушки. Потримайте на вогні ще 1 хвилину. Смачного!

Схожі рецепти