Солодкі пиріжки з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Любіть пампушки з маком з вишнею в домашніх умовах? Тоді раджу звернути увагу на це рецепт, по якому готували такі пиріжки ще наші бабусі.
Дуже люблять в нашій родині такі пиріжки, а в літній час вони особливо хороші. Даний рецепт простий і приготувати пиріжки ви зможете менше, ніж за дві години.
- Дріжджове тісто - 1 кілограм
- Вишня - 2 склянки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
1. Зазвичай я готую дріжджове тісто сама, але на цей раз вирішила взяти готове тісто. Якщо готуєте самі, то потрібно бажати здобне тісто опарне.
2. Розкачуємо тісто, середину присипаємо цукром. Товщина тесту не повинна перевищувати 4 мм.
3. В серединку викладаємо вишні і закриваємо. Вишні краще поколоти. У мене є на такий випадок заморожені ягоди, тому я роблю випічку круглий рік. Влітку особливо смачні пиріжки зі свіжими ягодами.
4. Викладаємо на деко і змащуємо яйцем. Даємо трохи постояти нашим пиріжків і відправляємо їх в духовку.
5. Ось такі гарні виходять наші пиріжки. Даємо їм трохи охолонути і викладаємо на блюдо. З готовим дріжджовим тестом приготувати їх можна на 1, 5 годину.