«сочники» з сиром з пісочного тіста
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.
Якщо ви любите випічку з сиром, тоді обов'язково варто спробувати цей приголомшливий варіант. М'яке, хрустке тісто і ніжна начинка… це надзвичайно смачно. А рецепт зовсім нескладний.
Опис приготування:
Покажу вам, як приготувати"Сочники" з сиром з пісочного тіста легко і смачно. Це апетитне печеньіце, яке припаде до смаку і дорослим, і малюкам. Що тісто, що начинка робляться досить швидко, тому рецепт напевно сподобається зайнятим господаркам і любителям випічки без зайвого клопоту.
- Борошно - 210 грам(+ 30 грам в начинку)
- Яйце - 1 штука(+ 1 жовток)
- Цукор - 40-50 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Сіль і розпушувач - 1 щіпка
- Сир - 200 грам
- Цукрова пудра - 40 грам
- Крем - 1 Ст. Ложка
1. У глибокій мисці з'єднайте інгредієнти для тіста: борошно, яйце, цукор, олія. Додайте щіпку солі і розпушувача.
2. Все перемішайте, замісіть тісто і приберіть його хвилин на 15 в холодильник.
3. А поки можна включити духовку на 200 градусів і зайнятися начинкою. З'єднайте сир, борошно, сметану, цукрову пудру і половину жовтка.
4. Перемішайте все до однорідності.
5. Тісто розділи 6 однакових частин. Скачайте спочатку ковбаску, а після розкачайте корж. Викладіть начинку і акуратно поверніть тісто навпіл, як на фото.
6. Збийте раніше відкладену половинку жовтка з ложкою води або молока. Змастіть за допомогою пензлика"Сочники" і відправте в духовку. Випікайте до рум'яності хвилин 20. Перед подачею присипте цукровою пудрою.