Рецепт Сочники з сирною начинкою фото

Сочники з сирною начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Яйця , Вершкове масло
Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Страви з начинкою , Сирники
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Вам обов'язково необхідно дізнатися, як приготувати сочнікі з сирною начинкою, так як випічка ця виходить ніжною, ароматної і в міру вологою всередині, що робить сочнікі відмінним ласощами до чаю.

Опис приготування:

Сочники - популярна і улюблена багатьма випічка з пісочного тіста з сирною начинкою. Під час приготування тісто злегка просочується вологою сиру і стає дуже ніжним, а сама сирна начинка схожа більше на ніжний крем. Обов'язково додайте ванільний цукор в тісто і начинку, так сочнікі вийдуть більш ароматними. За бажанням можете внести різноманітність і додати трохи родзинок або горіхів в сирну масу. Сочники залишаються м'якими протягом 4 днів.

  • Борошно - 210 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 70 грам(40 г - в тісто, 30 г - в начинку)
  • Сир - 200 грам
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Ванільний цукор - 2 чайних ложки(1 немає. Ложка - в тісто, 1- в начинку)
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Манька - 1 Ст. Ложка
  • Крохмаль (будь-який) - 1 Ст. Ложка
сочники з сирною начинкою - фото крок 1
1. Борошно змішайте з сіллю і розпушувачем. М'яке вершкове масло розітріть в однорідну масу з цукром і ванільним цукром. Додайте яйце.
сочники з сирною начинкою - фото крок 2
2. З'єднайте обидві суміші і швидко замісіть тісто. Загорніть тісто в харчову плівку і поставте в холодильник на 30 хвилин. Добре віджатий сир змішайте з цукром і ванільним цукром.
сочники з сирною начинкою - фото крок 3
3. Додайте білок курячого яйця, манку і крохмаль. Добре змішайте начинку. Тісто розкачати в джгут і розділіть на 12 частин. Кожну частину розкачати в корж товщиною 4-5 мм і викладіть на половину тесту начинку.
сочники з сирною начинкою - фото крок 4
4. Прикрийте другою частиною тіста. Викладіть сочнікі на застелений пергаментним папером деко, змастіть злегка збитим жовтком і випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 20-25 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти