Сочники (пиріжки з сиром)
(покроковий рецепт з фото)
Смак, знайомий з дитинства! що, це сочнікі - м'які, ніжні і вологі відкриті пиріжки з сиром. Ці пиріжки дуже красиві і смачні, тому їх можна приготувати на свято або в будні.
Ще бабуся навчила мене, як приготувати сочнікі (пиріжки з сиром), і недавно в інтернеті я знайшла хороший рецепт. Тісто виходить м'яким завдяки тому, що його не потрібно довго вимішувати, а потрібно дати охолонути в холодильнику. Начинка виходить дуже ніжною через протертого через сито сиру зі сметаною. Раджу вам приготувати сочнікі за цим рецептом!
- Борошно - 2 склянки
- Крем - 1/2 склянки
- Цукор - 1/2 склянки
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Сода - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Сир - 350 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Манна крупа - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сметана в крем - 2 Ст. Ложки
- Білок - 1 штука
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
2. Замісити тісто. Розітріть масло з цукром, додайте яйце і сметану. Додайте борошно, сіль і соду, злегка перемішайте, але не вимішують занадто довго.
3. Загорніть тісто в плівку, відправте його в холодильник на 30 хвилин.
4. Сир протріть через сито, додайте цукор, манну крупу, борошно, сметану і збитий в пишну піну білок.
5. Розкачайте тісто, виріжте з нього кружечки, покладіть на них начинку.
6. Загорніть сочнікі, змастіть їх зверху яєчним жовтком. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин.
7. Смачного!