Рецепт Сочники (пиріжки з сиром) фото

Сочники (пиріжки з сиром)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.

Смак, знайомий з дитинства! що, це сочнікі - м'які, ніжні і вологі відкриті пиріжки з сиром. Ці пиріжки дуже красиві і смачні, тому їх можна приготувати на свято або в будні.

Опис приготування:

Ще бабуся навчила мене, як приготувати сочнікі (пиріжки з сиром), і недавно в інтернеті я знайшла хороший рецепт. Тісто виходить м'яким завдяки тому, що його не потрібно довго вимішувати, а потрібно дати охолонути в холодильнику. Начинка виходить дуже ніжною через протертого через сито сиру зі сметаною. Раджу вам приготувати сочнікі за цим рецептом!

  • Борошно - 2 склянки
  • Крем - 1/2 склянки
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сода - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сир - 350 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Манна крупа - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сметана в крем - 2 Ст. Ложки
  • Білок - 1 штука
сочники (пиріжки з сиром) - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
сочники (пиріжки з сиром) - фото крок 2
2. Замісити тісто. Розітріть масло з цукром, додайте яйце і сметану. Додайте борошно, сіль і соду, злегка перемішайте, але не вимішують занадто довго.
сочники (пиріжки з сиром) - фото крок 3
3. Загорніть тісто в плівку, відправте його в холодильник на 30 хвилин.
сочники (пиріжки з сиром) - фото крок 4
4. Сир протріть через сито, додайте цукор, манну крупу, борошно, сметану і збитий в пишну піну білок.
сочники (пиріжки з сиром) - фото крок 5
5. Розкачайте тісто, виріжте з нього кружечки, покладіть на них начинку.
сочники (пиріжки з сиром) - фото крок 6
6. Загорніть сочнікі, змастіть їх зверху яєчним жовтком. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин.
сочники (пиріжки з сиром) - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти