Рецепт Сочні з сирною начинкою фото

Сочні з сирною начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир
Низькокалорійні, ПП рецепти
На полуденок
Випічка, Страви з начинкою

Побалуйте себе і домашніх свіжоспеченими соковиті з сирною начинкою. Мінімум затрат і часу, робляться просто, а результат - вкусняшка!

1. Змішайте для начинки сир, цукор і яйце. Відкиньте на сито вийшла, щоб стекла зайва рідина.

2. Розтопіть маргарин.

3. Яйця потрібно збити ложкою з цукром.

4. Змішайте теплий маргарин з яєчної сумішшю.

5. Додайте соду, кислоту, і відразу всипати борошно.

6. Замісити тісто, і відразу ж приступайте до ліплення.

7. Духовка розжарити до 180 градусів.

8. Розкачайте пласт тіста товщиною 0.5-1 см, кухлем (діаметром 7-10 см) вирізуйте соковито, на край кладіть начинку, накривайте її іншим краєм (в формі місяця), злегка притисніть краю.

9. Випікати слід 10-15 хвилин при 180 градусах до легкого зарумянивания.

Приємного чаювання!

  • Маргарин - 300 грам
  • Яйце - 4 штуки(3 - в тісто, 1 - в начинку)
  • Цукор - 330 грам(300 - в тісто, 30 - в начинку)
  • Сода - 0, 5 Ст. Ложки
  • Кислота оцтова 70% - 0.5 Ст. Ложки
  • Мука - За смаком (тісто має бути близько по до пельменів, щоб можна було розкачати і щоб воно не липло до рук)
  • Сир - 200 грам
1. Змішайте для начинки сир, цукор і яйце. Відкиньте на сито вийшла, щоб стекла зайва рідина.

2. Розтопіть маргарин.

3. Яйця потрібно збити ложкою з цукром.

4. Змішайте теплий маргарин з яєчної сумішшю.

5. Додайте соду, кислоту, і відразу всипати борошно.

6. Замісити тісто, і відразу ж приступайте до ліплення.

7. Духовка розжарити до 180 градусів.

8. Розкачайте пласт тіста товщиною 0.5-1 см, кухлем (діаметром 7-10 см) вирізуйте соковито, на край кладіть начинку, накривайте її іншим краєм (в формі місяця), злегка притисніть краю.

9. Випікати слід 10-15 хвилин при 180 градусах до легкого зарумянивания.

Приємного чаювання!

Схожі рецепти