Сочні з сирною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Побалуйте себе і домашніх свіжоспеченими соковиті з сирною начинкою. Мінімум затрат і часу, робляться просто, а результат - вкусняшка!
1. Змішайте для начинки сир, цукор і яйце. Відкиньте на сито вийшла, щоб стекла зайва рідина.
2. Розтопіть маргарин.
3. Яйця потрібно збити ложкою з цукром.
4. Змішайте теплий маргарин з яєчної сумішшю.
5. Додайте соду, кислоту, і відразу всипати борошно.
6. Замісити тісто, і відразу ж приступайте до ліплення.
7. Духовка розжарити до 180 градусів.
8. Розкачайте пласт тіста товщиною 0.5-1 см, кухлем (діаметром 7-10 см) вирізуйте соковито, на край кладіть начинку, накривайте її іншим краєм (в формі місяця), злегка притисніть краю.
9. Випікати слід 10-15 хвилин при 180 градусах до легкого зарумянивания.
Приємного чаювання!
- Маргарин - 300 грам
- Яйце - 4 штуки(3 - в тісто, 1 - в начинку)
- Цукор - 330 грам(300 - в тісто, 30 - в начинку)
- Сода - 0, 5 Ст. Ложки
- Кислота оцтова 70% - 0.5 Ст. Ложки
- Мука - За смаком (тісто має бути близько по до пельменів, щоб можна було розкачати і щоб воно не липло до рук)
- Сир - 200 грам
1. Змішайте для начинки сир, цукор і яйце. Відкиньте на сито вийшла, щоб стекла зайва рідина.
2. Розтопіть маргарин.
3. Яйця потрібно збити ложкою з цукром.
4. Змішайте теплий маргарин з яєчної сумішшю.
5. Додайте соду, кислоту, і відразу всипати борошно.
6. Замісити тісто, і відразу ж приступайте до ліплення.
7. Духовка розжарити до 180 градусів.
8. Розкачайте пласт тіста товщиною 0.5-1 см, кухлем (діаметром 7-10 см) вирізуйте соковито, на край кладіть начинку, накривайте її іншим краєм (в формі місяця), злегка притисніть краю.
9. Випікати слід 10-15 хвилин при 180 градусах до легкого зарумянивания.
Приємного чаювання!
2. Розтопіть маргарин.
3. Яйця потрібно збити ложкою з цукром.
4. Змішайте теплий маргарин з яєчної сумішшю.
5. Додайте соду, кислоту, і відразу всипати борошно.
6. Замісити тісто, і відразу ж приступайте до ліплення.
7. Духовка розжарити до 180 градусів.
8. Розкачайте пласт тіста товщиною 0.5-1 см, кухлем (діаметром 7-10 см) вирізуйте соковито, на край кладіть начинку, накривайте її іншим краєм (в формі місяця), злегка притисніть краю.
9. Випікати слід 10-15 хвилин при 180 градусах до легкого зарумянивания.
Приємного чаювання!