Сочні з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете повернути смак, знайомий з дитинства, то ви обов'язково подумаєте про соковиті. Для того, Щоб дізнатися, як приготувати сочні з сиром будинку, слідуйте інструкціям.
Ця страва добре знайоме всім з дитинства, крім смаку воно несе в собі надзвичайну користь. Сочні представляють собою невеликі пиріжки з сирною начинкою. Назва говорить сама за себе, адже на виході випічка виходить дуже соковитою. Не сумнівайтеся, це блюдо точно сподобається і дорослим, і дітям. В ході приготування можна імпровізувати, додавати в начинку родзинки і ваніль (по бажанню). Так соковито стануть ароматні і солодший.
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 0, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 1/2 склянки
- Борошно - 2 склянки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Сир - 350 грам
- Манька - 1 Ст. Ложка
- Крем - 2 Ст. Ложки
1
Всю роботу поділимо на 2 етапу: тісто і начинка. Для початку заздалегідь дістаємо вершкове масло з холодильника, щоб воно трішки підтануло. Перебиваємо масло і цукор до однорідної маси, потім додаємо туди сметану. Слідом за нею в тісто йде яйце. Все це ретельно необхідно перемішати до консистенції крему.
2
Просіяне борошно змішуємо з сіллю і розпушувачем в окремому посуді, перемішуємо і висипаємо в тісто. Відставляємо його на 15 хвилин в холодильник, де воно зміцніє і стане більш еластичним для формування.
3
Тепер приступаємо до начинки. Тут нам необхідно відокремити білок від жовтка. Жовток піде на змазування верхівки, а білок в начинку. До білку додаємо сир, сметану, манку, цукор і ваніль. Ретельно все перемішуємо, щоб не залишалося грудочок.
4
Дістаємо тісто з холодильника і ділимо його на 14-16 частин. Розкачуємо коржі, а всередину кладемо начинку. Притискаємо по краю, але повністю защипувати не потрібно. Змащуємо соковито жовтком і відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 220 градусів, з 15 хвилин.
5
Сочні готові, можна ставити чайник і насолоджуватися!