Сочні з сиром з пісочного тіста
(покроковий рецепт з фото)
Домашні сочнікі набагато смачніше покупних, тому не ризикуйте і не псуйте свої враження від знайомого смаку. Поділюся перевіреним рецептом, як приготувати сочні з сиром з пісочного тіста.
Соковитий, приготовані своїми руками, виходять рум'яні, ароматні і дуже апетитні. Ця випічка одночасно смачна і корисна. Сочні подають до столу після охолодження. Сир можна брати домашній або покупний, тільки не дуже жирний. Така випічка дуже сподобається дітям.
- Сир - 0, 4 кілограма
- Цукор - 7 Ст. Ложок
- Яйця курячі - 2 штуки
- Крем - 0, 5 склянки
- Вершкове масло - 75 грам
- Борошно - 2, 5 склянки
- Манька - 1-2 Ст. Ложок
- Ваніль - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. 300 грам сиру перекладіть в миску, розімніть його виделкою або збийте міксером, до нього додайте 4 ложки цукрового піску, 1 ложку сметани і 1 ложку манки, ваніль. Розділіть одне яйце на білок і жовток, до сиру додайте білок.
2. Гарненько розмішайте начинку, якщо суміш рідка, додайте ще ложку манки.
3. У миску викладіть залишилася сметану, цукор і 1 яйце, збивайте 30-45 секунд.
4. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника і додайте в миску, розмішайте міксером.
5. Додайте в тісто залишився сир, перемішайте гарненько.
6. Борошно з'єднайте з сіллю і розпушувачем, потім додайте в тісто і замісити.
7. Перекладіть тісто на стіл з борошном, розкачайте в пласт (0, 5 см в товщину). Склянкою виріжте круглі формочки.
8. Одну сторону оформите фігурним ножем. Викладіть на одну сторону кола чайну ложку начинки.
9. Загорніть другу половинку і накрийте начинку, перекладіть соковито на деко з пергаментом, змастіть жовтком.
10. Запікайте соковито в розігрітому до 190 градусів духовці 40-50 хвилин.
11. Подавайте трохи остигнула випічку з чаєм або молоком. Смачного!