Сніданок «змійка»
(покроковий рецепт з фото)
Закуска Змійка - це смачна і дуже ефектна закуска в формі змії, що особливо актуально напередодні зустрічі 2013 року, року чорної змії.
2013 - рік Змії, тому страви у вигляді змії на новорічному столі строго вітаються. Закуска Змійка - одне з таких ефектних страв, здатних прикрасити ваш новорічний стіл в цьому (і не тільки) році. Приготувати нескладно - але на столі виглядати буде дуже святково!
- Яйця - 4 штуки
- Шинка - 200 грам
- Палички крабові - 100 грам
- Сир - 100 грам
- Майонез - - За смаком
- Часник - 1 зубчик
- Кріп - - За смаком
- Оливки - 100 грам
- Сіль, перець - - За смаком
Яйця збиваємо з сіллю і перцем, виливаємо на змащену маслом сковороду і обсмажуємо млинець з двох сторін до готовності.
Крабові палички теж дрібно нарізаємо і додаємо до шинки.
Заправляємо майонезом, перемішуємо.
Звертаємо млинець як рулет і ставимо на пару годин в холодильник.
Потім кожен шматочок розрізаємо впоперек на дві частини.
Тепер необхідно зробити голову змійці. Для цього візьмемо відварене яйце, разрежем навпіл, жовток дістаємо, а на його місце викладемо в яйце відкладені 2 ст.Л. Салат.
Чим-небудь робимо змійці очі і язичок - наприклад, гвоздикою і шматочком солодкого перцю. При бажанні можна декорувати змію якось інакше - головне, щоб в результаті вона виглядала красиво і ефектно