Сніданок з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальна і пікантна закуска, яка прикрасить ваш святковий стіл або фуршет. Оцініть рецепт, як приготувати закуску з авокадо. Дуже просте в приготуванні блюдо, що займають мало часу.
Перше на що варто звернути увагу, - це вибір авокадо, вам потрібно тільки стиглий плід, адже якщо він ще не дозрів, можна отримати проблеми зі шлунком. Готову масу можна подавати як соус і набирати за допомогою чіпсів. Просто, смачно і дуже оригінально.
- Авокадо - 1 штука
- Вершковий сир - 2 Ст. Ложки (або «Філадельфія»)
- Морські водорості - За смаком
- tartalettes - За смаком

1. Вимийте авокадо. Розріжте його навпіл і видаліть кісточку. Ложкою дістаньте всю м'якоть.

2. За допомогою вилки розімніть м'якоть авокадо в пюре.

3. Додайте вершковий сир і добре перемішайте.

4. Скористайтеся ложкою або кондитерським мішком і викладіть приготовлену масу в тарталетки.

5. Прикрасьте блюдо морськими водоростями і подавайте до столу.