Рецепт Смачний пиріг з брусницею фото

Смачний пиріг з брусницею
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Тісто , Ягоди , Брусниця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 1
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Відмінне поєднання смачного тіста, кисленькою ягідки і найніжнішого крему ... Це хороший рецепт, як приготувати смачний пиріг з брусницею. Дивіться і запам'ятовуйте, а потім обов'язково повторіть!

Опис приготування:

Пироги з фруктами завжди користуються величезною популярністю серед дорослих і дітей. Їх можна спекти на свято, а можна просто без приводу порадувати себе і своїх близьких смачною випічкою. Виходить смачно і просто. Якщо немає брусниці, її можна замінити будь-який інший ягодою, тому такий пиріг універсальний і не залежить від пори року, адже замість свіжих можна додати заморожені або консервовані ягідки. Читаємо рецепт, приступаємо до готування!

  • Брусниця - 200 грам
  • Масло або маргарин - 100 грам
  • Цукор - 250 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 350 грам
  • Ванілін - 1 штука (упаковка)
  • Розпушувач - 1 штука (упаковка)
  • Крем - 200 грам
смачний пиріг з брусницею - фото крок 1
1. Беремо і готуємо всі необхідні інгредієнти.
смачний пиріг з брусницею - фото крок 2
2. Розм'якшене масло викладаємо в глибоку ємність, розтираємо його з ваніліном.
смачний пиріг з брусницею - фото крок 3
3. Вбиваємо туди ж яйця, ретельно перемішуємо.
смачний пиріг з брусницею - фото крок 4
4. Додаємо тепер розпушувач і заздалегідь просіяне борошно. Починаємо вимішувати тісто.
смачний пиріг з брусницею - фото крок 5
5. Форму для випікання змащуємо маслом (можна також застелити її папером для випічки), укладаємо в неї отримане тісто, формуючи при цьому бортики.
смачний пиріг з брусницею - фото крок 6
6. Ягоди миємо й відкидаємо на друшляк, після чого викладаємо їх всередину форми. Відправляємо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.
смачний пиріг з брусницею - фото крок 7
7. Сметану збиває з цукрово, робимо таким чином крем.
смачний пиріг з брусницею - фото крок 8
8. Як тільки дістали пиріг з духовки - залийте його сметанним кремом.
смачний пиріг з брусницею - фото крок 9
9. У холодильнику пиріг повинен провести мінімум дві години, після чого подаємо його до столу.

Схожі рецепти