Смачний маннік на воді
(покроковий рецепт з фото)
Багатьох дітей просто не змусиш з'їсти манну кашу. Але можна зробити хитріше і спекти дуже смачний пиріг на основі манної крупи. Я поділюся з вами, як приготувати маннік на воді!
Для різноманітності я готую цей пиріг з різними фруктами. Найбільше нам подобається маннік з апельсином! Цей пиріг відмінно підійде для легкого і ситного сніданку або ж в якості десерту до чаю. Ви можете комбінувати в рецепті різні види фруктів або ягід. Хай щастить!
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Апельсиновий сік - 20 мілілітрів
- Вода - 100 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 45 грам
- Манна крупа - 90 грам
- Кокосовий - 35 грам
- Борошно - 45 грам
- Мигдаль - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Порошок для випічки - 1 Чайна ложка
- Цукор - 50 грам (сироп)
- Вода - 3 Ст. Ложки (сироп)
- Апельсиновий сік - 1/4 Ст. Ложки (сироп)
1
У мисці з'єднайте рослинна олія, яйця і апельсиновий сік.
2
В іншій мисці змішайте сухі інгредієнти: цукор, тертий кокос, борошно, манну крупу, рубаний мигдаль, порошок для випічки і сіль. Додайте "мокрі" інгредієнти і замісити рідке тісто.
3
Вилийте тісто у форму для випічки. Випікайте при температурі 180 градусів 35 хвилин.
4
Тим часом в каструлі розігрійте цукор з водою і апельсиновим соком. Варіть, поки цукор не розчиниться.
5
Ще теплий пиріг проколіть зубочисткою в декількох місцях і полийте зверху теплим сиропом. Накрийте пиріг харчовою плівкою і залиште остигати, бажано на всю ніч.
6
Перед подачею прикрасьте пиріг подрібненими фісташками. Приємного чаювання!