Скоростиглі пиріжки
(покроковий рецепт з фото)
Ці пиріжки називаються скоростиглими тому, що їм не потрібна ні расстойка, ні давати підходити. Все відбувається дуже швидко, тісто універсально - підходить для солодких і солоних пиріжків. Дивіться!
Хочете розповім вам, як приготувати "скороспілі пиріжки"? Люблю цей рецепт за швидкість. Головне визначитися з начинкою, вага я вказала приблизний, різні за обсягом продукти важать по-різному. У мене вийшло 18 пиріжків, поки пеклась перша партія, я встигла зліпити другу, все дуже швидко, головне стежте, щоб пиріжки не підгоріли! Змащую зазвичай пиріжки перед відправкою в духовку збитим яйцем.
- Овочевий відвар або вода - 200 мілілітрів
- Дріжджі свіжі - 20 грам (або 7 г сухий)
- Борошно пшеничне - 3 склянки
- Масло rafinirovannoe - 0, 5 склянки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Начинка - 500-600 грам

1. Підготуйте продукти для тіста і начинку. Так як тісто дуже швидке, скоростигла, то начинка повинна бути готова першою. У мене сьогодні картопляне пюре і тушкована квашена капуста.

2. Для пиріжків я часто використовую картопляний відвар, який залишається після варіння картоплі. Але підійде вода або молоко. У теплому відварі розчиніть сіль, цукор і дріжджі.

3. Влийте рослинне масло, потім частинами вводите борошно, замішуйте тісто.

4. Робити тестом крутим не варто, як тільки воно перестало липнути до рук і стало пружним, значить готово. Залиште його хвилин на 5 відпочити.

5. Розкочуйте тісто (товщина приблизно 5 мм), вирізуйте великим стаканом або вирубкою для печива. Наповнюйте начинкою і добре защипують край. Переверніть швом вниз пиріжки, так вони не відкриються.

6. Духовку прогрейте до 200 градусів. Пиріжки покладіть на змащений пергамент, відправте в духовку на 25 хвилин. Перед випічкою бажано змастити пиріжки яйцем або сметаною, можна посипати кунжутом або насінням.

7. Перша партія готова! До цього часу я вже зліпила другу, поставила її в духовку.

8. Усередині пиріжки м'які і пористі.

9. Дайте пиріжків трохи охолонути і угощайтесь тепленькими! приємного!