Рецепт Скоростиглі пиріжки фото

Скоростиглі пиріжки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Пиріжки

Ці пиріжки називаються скоростиглими тому, що їм не потрібна ні расстойка, ні давати підходити. Все відбувається дуже швидко, тісто універсально - підходить для солодких і солоних пиріжків. Дивіться!

Хочете розповім вам, як приготувати "скороспілі пиріжки"? Люблю цей рецепт за швидкість. Головне визначитися з начинкою, вага я вказала приблизний, різні за обсягом продукти важать по-різному. У мене вийшло 18 пиріжків, поки пеклась перша партія, я встигла зліпити другу, все дуже швидко, головне стежте, щоб пиріжки не підгоріли! Змащую зазвичай пиріжки перед відправкою в духовку збитим яйцем.

  • Овочевий відвар або вода - 200 мілілітрів
  • Дріжджі свіжі - 20 грам (або 7 г сухий)
  • Борошно пшеничне - 3 склянки
  • Масло rafinirovannoe - 0, 5 склянки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Начинка - 500-600 грам
скоростиглі пиріжки - фото крок 1
1. Підготуйте продукти для тіста і начинку. Так як тісто дуже швидке, скоростигла, то начинка повинна бути готова першою. У мене сьогодні картопляне пюре і тушкована квашена капуста.
скоростиглі пиріжки - фото крок 2
2. Для пиріжків я часто використовую картопляний відвар, який залишається після варіння картоплі. Але підійде вода або молоко. У теплому відварі розчиніть сіль, цукор і дріжджі.
скоростиглі пиріжки - фото крок 3
3. Влийте рослинне масло, потім частинами вводите борошно, замішуйте тісто.
скоростиглі пиріжки - фото крок 4
4. Робити тестом крутим не варто, як тільки воно перестало липнути до рук і стало пружним, значить готово. Залиште його хвилин на 5 відпочити.
скоростиглі пиріжки - фото крок 5
5. Розкочуйте тісто (товщина приблизно 5 мм), вирізуйте великим стаканом або вирубкою для печива. Наповнюйте начинкою і добре защипують край. Переверніть швом вниз пиріжки, так вони не відкриються.
скоростиглі пиріжки - фото крок 6
6. Духовку прогрейте до 200 градусів. Пиріжки покладіть на змащений пергамент, відправте в духовку на 25 хвилин. Перед випічкою бажано змастити пиріжки яйцем або сметаною, можна посипати кунжутом або насінням.
скоростиглі пиріжки - фото крок 7
7. Перша партія готова! До цього часу я вже зліпила другу, поставила її в духовку.
скоростиглі пиріжки - фото крок 8
8. Усередині пиріжки м'які і пористі.
скоростиглі пиріжки - фото крок 9
9. Дайте пиріжків трохи охолонути і угощайтесь тепленькими! приємного!

Схожі рецепти