Сироп з плодів шипшини
(покроковий рецепт з фото)
Плоди шипшини - просто криниця корисних вітамінів! Приготуйте сироп шипшини і забезпечте хороший захист від хвороб і вірусів всієї сім'ї! Сироп прекрасно зберігається в холодильнику. Рекомендую!
Приготуємо сироп з плодів шипшини в домашніх умовах. Із зазначених інгредієнтів виходить, 3-5 баночок сиропу по 0, 2 - 0, 5 літрів. Приймайте щодня по 1 їдальнею ложечці сиропу (дітям - 1 чайну ложечку) і ваше здоров'я буде гарантовано краще! хай щастить!
- Шипшина - 400 грам
- Вода - 700 мілілітрів
- Цукор - 400 грам
Шипшина промийте і очистіть від ніжок. Vskipyatite 500 мл води, залийте їй плоди і дайте так постояти 10 хвилин.
Через 10 хвилин, подрібнюємо плоди товкачем. Ми залишаємо ще на 10 хвилин.
З'єднайте в каструльці цукор і воду, що залишилася. Варіть 10 хвилин на повільному вогні, сироп швидко загусне.
Процідіть шипшина через сито.
Влийте відвар шипшини в сироп, ретельно перемішайте.
Закочує ще гарячий сироп в стерилізовані банки. Зберігаємо сироп в холодильнику. Будьте здорові!