Рецепт Сироп з плодів шипшини фото

Сироп з плодів шипшини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Шипшина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок
Десерти , Сироп
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Плоди шипшини - просто криниця корисних вітамінів! Приготуйте сироп шипшини і забезпечте хороший захист від хвороб і вірусів всієї сім'ї! Сироп прекрасно зберігається в холодильнику. Рекомендую!

Опис приготування:

Приготуємо сироп з плодів шипшини в домашніх умовах. Із зазначених інгредієнтів виходить, 3-5 баночок сиропу по 0, 2 - 0, 5 літрів. Приймайте щодня по 1 їдальнею ложечці сиропу (дітям - 1 чайну ложечку) і ваше здоров'я буде гарантовано краще! хай щастить!

  • Шипшина - 400 грам
  • Вода - 700 мілілітрів
  • Цукор - 400 грам
сироп з плодів шипшини - фото крок 1
Шипшина промийте і очистіть від ніжок. Vskipyatite 500 мл води, залийте їй плоди і дайте так постояти 10 хвилин.
сироп з плодів шипшини - фото крок 2
Через 10 хвилин, подрібнюємо плоди товкачем. Ми залишаємо ще на 10 хвилин.
сироп з плодів шипшини - фото крок 3
З'єднайте в каструльці цукор і воду, що залишилася. Варіть 10 хвилин на повільному вогні, сироп швидко загусне.
сироп з плодів шипшини - фото крок 4
Процідіть шипшина через сито.
сироп з плодів шипшини - фото крок 5
Влийте відвар шипшини в сироп, ретельно перемішайте.
сироп з плодів шипшини - фото крок 6
Закочує ще гарячий сироп в стерилізовані банки. Зберігаємо сироп в холодильнику. Будьте здорові!

Схожі рецепти