Сирно-морквяний запіканка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо здорову і смачну їжу для всієї родини. Рецепт сирно-морквяної запіканки в мультиварці покаже вам, що випічка не обов'язково буває борошняна і калорійна.
Запіканка в мультиварці, як на мене, виходить набагато ніжніше і смачніше, ніж в духовці. Для приготування сирно-морквяної запіканки в мультиварці нам знадобиться сир середньої жирності (у мене був щільний і розсипчастий). Цього разу я вирішила розбавити морквину гарбузом - вийшло дуже оригінально і смачно. Гарбуз можна і не додавати. Дивимося далі рецепт.
- Гарбуз - 250 грам
- Морква - 250 грам
- Сир - 500 грам
- Манна крупа - 50 грам
- Цукор - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло - 30 грам
Морква і гарбуз відваріть. Я варила на пару. Можна і в мультиварці.
Тим часом підготуйте інші продукти.
Все змішуємо до однорідної маси.
З овочів робимо пюре, можна блендером подрібнити.
Тепер овочі і сирну масу змішуємо.
Гарненько змащуємо чашу мультиварки вершковим маслом. Викладаємо рівномірно масу сирну. Ставимо режим "випічка" з 40 хвилин.
Перевіряємо готовність зубочисткою. При необхідності ще продовжите випікання.
Готову сирно-морквяний запіканку в мультиварці можна подавати зі сметаною. Смачного!
Готову сирно-морквяний запіканку в мультиварці можна подавати зі сметаною. Смачного!