Сирний суп з цвітною капустою
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами дуже простим рецептом сирного супу з цвітною капустою. Блюдо легке, дієтичне, але при цьому дуже смачне! Підходить для дитячого харчування, але і дорослі наминали з задоволенням!
Цей рецепт приготування сирного супу з цвітною капустою - простий і доступний, і я думаю, що навіть люди, звиклі до "важкої" їжі, смак цього овочевого супу оцінять сповна! Він ніжний і дуже смачний, рекомендую!
- Цвітна капуста - 600 грам
- Картопля - 300 грам(3-4 картоплини)
- Вершки - 250 грам
- Сир плавлений - 100 грам
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Спеції - За смаком
1. Капусту ділимо на суцвіття і кидаємо в окріп. Картоплю миємо, чистим, ріжемо, і теж відправимо в бульйон. Варимо до готовності. Спеції - за смаком.
2. Зайву воду зливаємо в чашку (краще потім розбавити, якщо занадто густий суп вийде), і занурювальним блендером подрібнити компоненти в пюре. Заливаємо назад воду. Доводимо до кипіння.
3. Додамо вершки і плавлений сир. Ретельно перемішати, щоб все розчинилося. Спеції, якщо треба, додамо ще. Доводимо до кипіння, даємо хвилин 5 покипіти, і знімаємо суп з вогню.
4. Прикрашаємо кожну порцію паприкою і кільцями свіжої цибулі. Смачного!