Сирний пиріг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Пропоную рецепт чудовою сирного пирога з яблуками. Ніжний смак і аромат цього пирога закохає в себе всіх без винятку.
Опис приготування:
Яблучний пиріг дуже простий у приготуванні. Замісити тісто за цим рецептом, додайте яблука кислого сорту і випікайте в духовці 40 хвилин.
- Сир - 600 грам (для тіста)
- Крохмаль - 4 Ст. Ложки (для тіста)
- Цукор - 6 Ст. Ложок (для тіста)
- Ваніль - 1 Чайна ложка (для тіста)
- Крем - 150 грам (для тіста)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (для тіста)
- Яйця - 2 штуки (для тіста)
- Борошно - 4 Ст. Ложки (для тіста)
- Сода - 0, 5 чайних ложки (для тіста)
- Яблука - 4 штуки (начинка)
- Цукор - 2 Ст. Ложки (начинка)
1. Яйця збийте з цукром.
2. Додайте сир і сметану. Ще раз збийте.
3. Тепер додайте борошно, крохмаль, сіль, ванілін і погасіть соду оцтом.
4. Перемішайте тісто міксером.
5. Тепер прийшов час для начинки. Яблука очистіть від шкірки, наріжте і посипте цукром.
6. Тісто розділи 2 половини. Першу половину розподіліть по формі, раніше змащену вершковим маслом.
7. Зверху викладіть зацукровані яблука.
8. А зверху яблук - тісто.
9. Випікайте пиріг у розігрітій до 180 С духовці 40 хвилин.
10. Після пиріг готовий. Він трохи осяде, але це нормально. Насолоджуйтесь ніжним смаком яблучного чизкейка. Смачного!