Сирний пиріг з лаваша з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Що ж вийде якщо з'єднати сир, сир, зелень, лаваш і спеції? А вийде неймовірно смачний і ситний домашній пиріг! Блюдо нагадує вірменську ачму, але приготовлено за своєю технологією.
Немає нічого простіше! дивіться, як приготувати сирний пиріг з лаваша з зеленню в домашніх умовах. Більш того, таке блюдо не вимагає значних фінансових ресурсів, все досить скромно і бюджетно. При цьому випічка володіє настільки багатим смаком, що неможливо втриматися, щоб не з'їсти все за один раз!
- Лаваш - 2 штуки
- Кефір - 2 склянки
- Яйця - 3 штуки
- Сир твердий - 200 грам
- Сир - 200 грам
- Часник - 1 зубчик
- Зелень - 2 Ст. Ложки (пір'я цибулі, шпинат або кріп)
Вливаємо в миску кефір, вбиваємо туди ж яйця.
Лаваші рвемо великими шматками.
Заливаємо лаваш кефіром з яйцями.
Тертий твердий сир перемішуємо з сиром і подрібненою зеленню.
У круглу форму для випічки кладемо великі шматки лаваша, добре просочені дієти сумішшю.
Далі викладаємо частину сирної начинки, рівномірно розподіливши її по поверхні.
Наступним шаром - знову лаваш.
Таким же чином повторюємо шари до самого верху. Останнім шаром йде лаваш (краю загнути догори). Поливаємо верхівку залишками кефіру суміші. Випікаємо пиріг в духовці 40 хвилин, температура - 180 градусів.
Смачного!