Сирний чізкейк в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю всілякі сирні десерти, але зазвичай їх важко готувати. Але з тих пір, як я дізналася цей простий рецепт сирного чізкейку в мультиварці, - тільки так і готую, швидко, легко і смачно!
Як вид, рецепт приготування сирного чізкейку в мультиварці досить простий, і вже тим більше - коли з'явилися всі сучасні хазяйські помічники на кухні, типу блендера, змішувач, та інших примх. Так що саму основу приготувати зараз нікчемна справа, головне - це перебороти спокусу з'їсти чізкейк відразу ж, ще гарячим, і ні з ким не ділиться. Кожному своє, звичайно, і ніхто вам не забороняє сирний чізкейк в мультиварці в домашніх умовах просто розрізати на дві частини, - одну з'їсти відразу ж з морозивом, а другу, як і годиться, остудити, і подавати з шоколадом або варенням. Смачного!
- Сир - 300 грам
- Печиво - 300 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Крем - 300 грам
- Цукор - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
- Апельсин - 1 штука (нам знадобиться цедра, але можна обійтися і без додавання цього інгредієнта.)
1. Так виглядають все інгредієнти. Сир і сметану вибирайте більш ласий.
2. У блендері подрібнюємо печиво в крихту.
3. Масло розтоплюємо, і додаємо до пісочної крихті.
4. Дно чаші мультиварки застилає папером для запікання, і ретельно трамбуємо нашу крихту від печива, змішану з маслом.
5. Відправимо основу в морозилку разом з чашею, і займемося начинкою. Сир, яйця, цукор, сметану і цедру апельсина змішуємо до однорідної консистенції.
6. Виливаємо на трохи охолоджену основу, і випікаємо в режимі "випічка" 50 хвилин.
7. Дозвольте чізкейк охолонути, і тільки потім виймайте його з чаші мультиварки. Помістіть на якийсь час в холодильник, щоб він "схопився", - і можна подавати!