Сирники, запечені в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам дуже класну ідею, як приготувати сирники, запечені в духовці. Це не тільки неймовірно смачно, але і дуже корисно. Ідеальне блюдо для дітей і дорослих без зайвих калорій.
Цей варіант, як приготувати сирники, запечені в духовці, особливо припаде до смаку тим, хто вважає за краще правильне харчування. Вони прекрасно підійдуть не тільки для сніданку, але в якості легкої вечері, наприклад. Подавати до столу такі сирники можна зі сметаною, варенням, улюбленим топінгом або згущеним молоком.
- Сир - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. Перед початком процесу включіть її і залиште розігріватися до 180 градусів. У глибоку миску викладіть сир (можна його попередньо протерти через сито). Додайте трохи цукру і вбийте яйце.
2. Розімніть виделкою все до однорідності. Додайте щіпку солі. Для аромату можна використовувати ванілін або ванільний цукор.
3. Невеликими порціями всипте просіяне з розпушувачем борошно. Ретельно перемішайте, щоб вийшла однорідна маса.
4. Змочіть трохи руки водою, щоб тісто не липнуло. Сформуйте невеликі кульки і викладіть їх на деко, застелене пергаментом або фольгою. Надішліть в духовку хвилин на 10.
5. Після акуратно переверніть і підрум'яньте сирники з другої сторони.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!