Пишні сирники в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Випічка з сиру - це не тільки смачно, але корисно. Тому на сніданок або як десерт до чаю хочу запропонувати вам спекти чудові сирнічкі. Просто, досить швидко і апетитно!
Перед вами - класний спосіб, як приготувати пишні сирники в духовці. Секрет зручною в роботі основи полягає в відсутності цукру. Його з легкістю можна замінити медом, але сир при цьому не буде "плисти" при випічці. Підсолодити при подачі сирники можна згущеним молоком, цукровою пудрою, варенням за смаком. Обов'язково додайте собі в закладки цей рецепт!
- Сир - 400 грам
- Яйце - 1 штука
- Мед - 1 Чайна ложка
- Манна крупа - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1/2 склянки (для панірування)
1. У глибокій мисці з'єднайте сир, яйце, мідь, манку і перемішайте. Для аромату можна додати ваніль. Духовку розігрійте до 180 градусів.
2. Борошно висипте на тарілку. З сирної маси зліпити невелику кульку і викладіть його в тарілку з борошном.
3. Обваляйте сирник з усіх боків в борошні і надайте йому акуратну форму.
4. Викладіть на деко, застелене пергаментом або змащений маслом. Надішліть в духовку, запікайте хвилин 10-12 до румяности, після переверніть і підрум'яньте з другої сторони.
5. Ось така краса. Подавати сирники до столу можна як гарячими, так і остиглими. Приємного чаювання!