Пишні сирники, запечені в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Класичні сирники - це саме те блюдо, яке знайоме всім з дитинства. Сьогодні я розповім вам, як приготувати смачні сирники з сиру. Пишні, ароматні і ніжні. Приступимо!
Тепер вам відомий класичний рецепт пишних, ароматних сирників. Ця страва відмінно підійде на сніданок і полуденок, адже люблять його абсолютно все. Сирники здатні зарядити вас енергією і гарним настроєм на цілий день. Обов'язково спробуйте приготувати сирники за цим рецептом! 
- Сир - 500 грам
 - Цукор - 100 грам
 - Борошно пшеничне - 2, 5 Ст. Ложки
 - Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
 - Яйця - 2 штуки
 - Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
 - Сіль - 1 щіпка
 

Насамперед необхідно перетерти сир виделкою. Додаємо сіль і цукор, гарненько перемішуємо.

Додаємо яйця і гарненько перемішуємо.

Вводимо ванільний цукор і просіяне борошно. Гарненько все перемішуємо і залишаємо тісто на 10 хвилин.

Вологим руками формуємо сирники і обвалюють у борошні з обох сторін.

На розпеченій сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо сирники з обох сторін до золотистої скоринки. Сирники готові, смачного!