Рецепт Пишні сирники фото

Пишні сирники
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок , Ситний сніданок
Випічка , Сирники
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Сирники є дуже корисним і ситним сніданком. І, звичайно, краще, якщо вони не тільки смачні, але і повітряні! В такому випадку звичайне блюдо перетворюється на справжній десерт, тільки спробуйте!

Опис приготування:

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати пишні сирники - один з найкращих варіантів швидкого і корисного сніданку! Сирники можна приготувати заздалегідь і при необхідності просто обсмажити або розігріти на сковороді. Подавати такі їх можна зі сметаною, варенням або джемом, тоді вони перетворяться в справжній корисний десерт! Завдяки цим рецептом ви зможете приготувати по-справжньому повітряні, смачні і ніжні сирники!

  • Сир - 500 грам
  • Борошно - 150 грам
  • Панірувальні сухарі з вівсянкою - 2 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
пишні сирники - фото крок 1
1. Відокремте жовтки від білків, додайте до сиру. Білки збийте міксером в стійку піну. Збийте блендером сир з жовтками і цукром. Додайте корицю і соду, потім - збиті білки, акуратно перемішайте лопаткою.
пишні сирники - фото крок 2
2. Повинна вийти пишна і ніжна сирна маса. Поступово частинами додайте борошно, перемішайте (можливо, вам знадобиться більше або менше борошна в залежності від сиру; тісто повинно вийти м'яким і еластичним).
пишні сирники - фото крок 3
3. Розкачайте тісто в ковбаску, розріжте її на невеликі шматочки. З кожного шматочка зліпите сирник, обваляйте його в борошні або панірувальних сухарях з вівсянкою. За бажанням ви можете розкачати тісто в пласт і вирізати сирники з допомогою формочок для печива.
пишні сирники - фото крок 4
4. Розігрійте сковороду і обсмажте сирники на невеликому вогні з обох сторін. Смачного!

Схожі рецепти