Сирники з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Сирники з зеленню - відмінне дієтичне блюдо, до того ж, несолодке. Є прекрасний спосіб урізноманітнити вживання сиру. Сир і зелень - два прекрасних і потрібних продукту. Спробуйте!
Сирники з зеленню можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді зі сметаною або сметанним соусом. Це дуже смачна закуска, сирники з зеленню можна подавати до супу, з салатом, дуже смачно в поєднуються з солоною сьомгою. Сирники смажте на добре розігрітій сковороді до золотистого кольору. Успіхів і приємного апетиту!
- Сир - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Манька - 4 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Крем - 200 грам
- Борошно - 200 грам
- Рослинна олія - 100 грам
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Перець чилі - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
У сир додайте манку.
Додайте яйця, зелень, спеції. Розмішайте, додайте борошно.
Мокрими руками сформуйте кульки.
Обкатайте в борошні й обсмажте на олії до золотистого кольору.
Смачного!