Сирники з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Сирники - це дуже популярне і поширене блюдо. Його часто готують до сніданку або полуденка в нашій країні і в багатьох інших. Спробуйте і ви приготувати ці смачні сирники за цим рецептом.
Сирники можна приготувати кількома способами. Їх можна запікати в духовці, а можна обсмажити на сковороді. Другий спосіб швидше та зручніше. Подавати сирники можна зі згущеним молоком, ягодами, варенням, сметаною. Щоб дізнатися, як приготувати сирники з сиром, прочитайте цей рецепт.
- Сир - 500 грам
- Борошно - 4-5 Ст. Ложок
- Ізюм - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Масло рослинне, крем - За смаком
Щоб сирники вийшли смачними, слід правильно приготувати сир. Для цього він повинен бути некислим, доведеним до пастоподібного стану. Перетріть його через сито. Якщо сир дуже сухий, додайте трохи молока.
Вбийте до сиру сирі курячі яйця, просійте борошно, додайте родзинки, який слід попередньо замочити. Покладіть цукор, сіль.
За допомогою міксера перетворите все інгредієнти в однорідну масу. Якщо вона вийде занадто рідкою, додайте ще трохи борошна.
У сковороду влийте рослинне масло. Розігрійте його. Сформуйте з сирної маси сирники і умочіть кожен з них в борошно. Потім викладіть їх в сковороду.
Обсмажте сирники під закритою кришкою з одного боку протягом декількох хвилин. Потім переверніть їх і обсмажуйте ще пару хвилин до появи золотистої скоринки.