Сирники в сметані в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Адже ви любите сирники зі сметаною? На мій погляд, це один з найсмачніших сніданків, які існують! Але якщо витратити на 15 хвилин більше часу, буде ще смачніше і ароматні! цікаво?
Якщо зацікавила, то розповім як приготувати сирники в сметані в духовці! Сніданок сам по собі дуже смачний і самодостатній, але якщо Ви подасте зі свіжими або замороженими ягодами або, наприклад, з варенням, то це буде щось фантастичне! Обов'язково радуйте своїх близьких, як можна частіше!
- Сир - 500 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Крупа манна - 4 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Вершкове масло - За смаком (або рослинне, для смаження)
- Сіль - щіпка
- Крем - 200 грам
- Вершки - 100 мілілітрів (жирні)
- Ванілін - 0, 5 чайних ложки
- Цукрова пудра - 2-3 Ст. Ложок (за смаком)
- Ягоди - За смаком (або варення, для подачі)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Яйце збийте виделкою з сіллю і цукром.
Сир розімніть, додайте яйця, манку, просіяне борошно. Все добре перемішайте і дайте масі постояти 10-15 хвилин.
Потім вологими руками сформуйте сирники, об'ємом 1 ст. L. Сирної маси кожен. Я їх трохи обвалюють в борошні.
Обсмажте у вершковому маслі з двох сторін до рум'яної. Викладайте на паперовий рушник, щоб зняти надлишки жиру.
Сметану розмішайте з вершками, ваніллю і цукровою пудрою.
Сирники викладіть у форму для випічки, полийте заливкою і запікайте 15-20 хвилин при температурі 160 градусів.
Наші сирнічкі готові, подавайте в теплому вигляді. Це дуже смачно!
Смачного!