Сирники низькокалорійні
(покроковий рецепт з фото)
Смачний низькокалорійний продукт добре впишеться в пізній сімейна вечеря або прикрасить сніданок. Десерт знайде схвалення у підростаючого покоління. Для приготування знадобиться мінімум продуктів.
Дієту не варто розглядати як покарання. Сирники низькокалорійні прикрасять дієтичне меню, можуть бути приготовлені при мінімальній кількості продуктів, для їх отримання необхідний практично один сир. Наявність молочного продукту зробить готовий десерт дуже поживним, смачним і корисним. Обов'язково вкажіть сирники з сімейну книгу рецептів: блюдо безсумнівно стане в нагоді.
- Сир - 300 грам
- Манька - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Борошно для обвалювання - 3 Ст. Ложки
1. Перед тим як приготувати сирники низькокалорійні, ретельно протріть сир через сито. Додайте до нього манну крупу і цукровий пісок, добре перемішайте.
2. Замісити тісто, залиште його відпочивати на півгодини. Розділ постійно тісто на порційні шматки, сформуйте з них сирники (приблизно 1 см. Товщиною).
3. Обваляйте кожен сирник в борошні з двох сторін. Візьміть сковорідку, нагрійте її до високої температури. Налийте в неї соняшникова олія, почекайте, поки воно нагріється до гарячого стану.
4. Викладіть сирники на сковорідку, смажте їх на середньому вогні до появи рум'яної скоринки, для цього буде потрібно приблизно 3 хвилини. Переверніть сирник і аналогічно обсмажте іншу сторону протягом двох хвилин.
5. Сирники низькокалорійні готові. Смачного! Подавайте їх зі сметаною, медом, варенням.