Сирник шоколадний без борошна
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам подобається корисна солодка їжа, подивіться, як приготувати сирник шоколадний без борошна. Сирну запіканку можна назвати одним з найбільш корисних і смачних низькокалорійних десертів.
Підготовка до приготування цього пирога не займе у вас більше 5 хвилин, але після випічки ви отримаєте дивовижно смачний сирник з шоколадним ароматом! Такий десерт можна приготувати, якщо гості вже на порозі, він як раз буде готовий до часу подачі чаю. Не забудьте присипати запіканку цукровою пудрою, вона зробить випічку більш красивою і святкової на вигляд. Ви можете додати в тісто трохи рубаних горіхів, сухофруктів або свіжих ягід для різноманітності смаку.
- Сир - 500 грам
- Цукор - 150 грам
- Какао-порошок - 25 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 5 штук
1. Яйця збийте міксером з цукром до білої пишної піни. Додайте сир, манну крупу, сіль і какао-порошок. Перемішайте до однорідності.
2. Форму діаметром 26 см покрийте пергаментом і змастіть вершковим маслом. Вилийте тісто у форму і рівномірно розподіліть його.
3. Випікайте сирник в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин. Готовий пиріг остудіть на решітці, посипте цукровою пудрою. Смачного!